10 szuper étel-ital inspiráció vendégváráshoz

A vendégváró falatok nyújtják az első benyomást az esküvőkön, valamint megalapozzák a nap hátralevő részét a meghívottak felé. Annak elkerülése érdekében, hogy vendégek az éhségtől ne tudják élvezni a szertartás, gratuláció, pohárköszöntő élményét, íme néhány nem mindennapi ötlet vendégváró bárokhoz, amiket tuti imádni fogsz.

 

1. Kávé 

Mi lehetne ennél hatásosabb indító? Ha a családban sokan kávéznak, ezzel nem nyúlhattok mellé. Mindenkinek szüksége van egy kis plusz energiára, hogy egy pillanatra se fáradjanak el a hosszú nap alatt.

Kép: Pinterest

2. Pite

Hogy a Mama is örüljön… A pite nem egy hétköznapi vendégváró étel esküvőkön, de nagyon jól tud mutatni egy lazább, családias lagzin.

Kép: Pinterest

 3. Fánk

Ez az az elem, ami könnyedén beleillik bármely esküvő stílusába, legyen szó elegáns-letisztult vagy akár bohém-laza témához. Nem csak vendégvárónak, de dekorációnak is remek lesz, hiszen olyan látványos. Mindenhez kitűnően passzol, és nagyon finom.:)

Kép: Pinterest

4. Perec

A legújabb kedvencünk! Legutóbbi esküvőnk vendégvárója volt ez a különleges finomság. Olyan szép, hogy az ember inkább bele se kóstolna, nem igaz? De nagy kár lenne kihagyni! 🙂

Kép: Török-Bognár Renáta

5. Sör

Mi is passzolna legjobban a finom perechez? Naná, hogy egy jéghideg sör. Férfi vendégeink legnagyobb örömére, feldobhatjuk a hangulatot ezzel a vagány sörös-pulttal, melyből mindenki maga csapolhatja a frissítőt.

Kép: Pinterest

6. Popcorn

A popcorn is remek választás vendégvárónak. Különleges a hangulata és nagyon stílusos. Ezzel igazán egyedivé varázsolhatod az esküvődet. Könnyű kis falatka, így a vendégek biztosan jól esznek a vacsoránál is.

Kép: Pinterest

7. Mimosa

Ez egy igazan klasszikus welcome drink, mellyel biztosan nem lehet mellélőni. Sokféleképpen variálható, elkészítése egyszerű. Nincs másra szükség, mint egy káprázatos pultra, finom italokra és indulhat a szórakozás. Nyári hőségeben nagy ajándék a vendégeknek.

Kép: Pinterest

8. Fagyi

Ki ne szeretné, ha nyáron a szezon legnépszerűbb finomságával köszöntenék? A fagylalt pult is egyre divatosabb az esküvőkön, hiszen rendkívűl látványos és mindenkit odacsábít. Ezzel biztosan elkápráztatod a vendégeidet és mosolyt csalsz az arcukra.

Kép: Herman Péter

9. Forró csokoládé

Nem feledkezhetünk meg a téli esküvőkről sem. A nagy hidegben vendégeink számára valami forróval készüljünk, hogy átmelegítse őket érkezés után. A forró csoki hatalmas siker lesz, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kép: Pinterest

10. Vattacukor

Édesszájú vagy? Vidd bele az esküvőd témájába is! Ettől a nem mindennapi fogadtatótól garantáltan leesik mindenkinek az álla. Különlegessé teszi az esküvőd, pont mintha csak egy amerikai film kellős közepébe csöppentél volna.

Kép: Pinterest

Hasonló bejegyzések