2018 legnépszerűbb dekor trendjei

Idén lesz az esküvőtök és egy kis ihletre lenne még szükségetek a dekort illetően? Előző bejegyzésünkben beszámoltunk a nagyon népszerű desszertasztalokról és vendégváró falatokról. Mutatjuk a további ötleteket, 2018 legnagyobb dekor trendjeit, melyektől a Ti esküvőtök lesz a legklasszabb!

 

Bohókás szalvéták

Elképesztően jól mutat, amikor a hagyományos hajtogatások helyett kicsit bohókásabb, lazább módon terítjük a szalvétákat. Rögtön megragadja a tekintetet és rendkívül karakteressé teszi az összképet. Apró virágokkal, név- és menükártyával díszíthető.

Kép: Török-Bognár Reni, Dekor: Natural Wedding Decor

Geometrikus formák 

A 2018-as év trend toplistájának képzeletbeli legtetején helyezkedik el. A geometriai alakzatok használata remek módja annak, hogy modern hatást kölcsönözzetek az esküvőnek, de a finom eleganciát is megtartsátok. A dekoráció legtöbb elemébe bele tudjátok csempészni, legyen szó asztalszámozásról, gyertyatartóról, ültetőkártyáról vagy akár a képen látható függő díszekről.

Kép: Sharyn Frenkel Photography via Pinterest

Bársony

Nem csak a divatban és a lakberendezésben népszerű a bársony, az esküvők világában is tarol. A bársony melegsége segít megteremteni a meghitt hangulatot, pláne sok gyertyával és finom virágkompozíciókkal párosítva. Nagyon klasszul mutat asztali futóként, székhuzatként és meghívó díszítésként is.

Kép: Pinterest

Függesztett virágok

Eddig az organzák és izzók fellógatása volt nagy sláger, míg a virágok általában az asztalokra kerültek. Ám egyre több esküvőn láthatunk belógatott virágdíszeket. Nagyszerűen mutat, fantasztikusan elegánssá varázsolja a helyszínt. Külön előnye, hogy így több hely marad az asztalon a terítéknek és a kommunikációt se nehezíti az egymással szembenülők között, mint mondjuk egy magasabb kompozíció.

Kép: Lucas & Co Photography via Pinterest

Réz árnyalatok

Az előző pontokból biztos lehetett már következtetni az idei év nagy slágerére: a réz bevonatú kiegészítők használatára. Nem szabad túlzásba esni vele, de a megfelelő arányban telitalálat.

Kép: Török-Bognár Reni, Dekor: Natural Wedding Decor

Virág helyett

Az igazán vagányoknak: ha készen álltok elrugaszkodni a megszokottól, akkor nektek ez az új trend nagyon fog tetszeni. Virágdíszek helyett zöldésegekkel, fűszernövényekkel vagy akár gyümölcsökkel dekorálható az esküvői terítés. Az egyik kedvencünk az ananász, amivel rögtön trópusi hangulatot varázsolhatunk. Favorit még a citrom is, ami pedig toszkán tematikához passzol tökéletesen.

Kép: Blub Creative Photography via Brides

Beton kiegészítők

A kő és a beton indusztriális hatású, mégis bájos és elegáns a megfelelő körítéssel. A beton vázák szépen harmonizálnak fehér és zöld virágokkal, de merészebb árnyalatokkal is fantasztikusan mutatnak. Merjétek használni őket!

Kép: Trisha Kay Photography via Hey Wedding Lady

Hatalmas lufik 

Ez egy régi, jól belvált dekor elem, ami most újra előtérbe került. Hódítanak az óriás lufik, gyönyörű szárakkal és feliratokkal, szerepelhet rajta a nevetek és a dátumotok is. Csodásan mutatnak a fényképeken. Viszont sajnos nem a legkörnyezetbarátabb dekoráció, így ha lehet ne rendeljetek túl sokat belőlük, ne engedjétek fel a levegőbe és gondoskodjatok az újrahasznosításukról.

Kép: Yuli Tovich Photography via Pinterest

Rézfényű torta

Egyeztess a cukrászoddal, hogy nálatok se maradjon ki ez a fergeteges újdonság! Kár lenne kihagyni, hiszen annyira különleges, teljesen feldobja az esküvői tortákat.

Kép: Tamara Grüner Photography via Pinterest

Élénk színek

Az élénk szinek kezdik letaszítani a trónjáról a hosszú évek óta uralkodó pasztell árnyalatokat. Attól függően is kiválaszthatjátok a szín palettát, hogy milyen évszakban házasodtok és milyen az esküvőtök tematikája. Gyönyörűen mutatnak egyébként a mezei virágok is egy színes kompozícióban és még pénztárca barátok is,

Kép: Emilia Jane Photography via Life in Bloom

 

Természetesen a trendek folyamatosan jönnek-mennek, a legfontosabb, hogy olyan dekorációt válasszotok, ami nektek tetszik. Inspirálódni azonban mindig érdemes. Párjainknak nem csak a szervezésben, de az esküvő arculatának kialakításában is segítséget nyújtunk. Keressetek minket bizalommal, ha különlegesen szép esküvőre vágytok.

Hasonló bejegyzések