2021-es esküvői dekor trendek az Odú Event-től

Akik dolgoztak már velünk, vagy huzamosabb ideje követnek minket a social media platformokon, azok jól tudják, hogy mennyire éhezünk az újdonságokra, imádjuk a párjainkat beavatni a legújabb trendekbe, hogy az esküvőjük igazán különleges, modern és egyedi legyen. Talán ez a filozófiánk határozza meg és teszi összetéveszthetetlenné a  Happily Ever Weddings-et. Alig vártuk, hogy idén is előkerüljön a kedvenc témánk – azaz a jövő szezon éppen aktuális dekor trendjei. Úgy döntöttünk, hogy nem is aprózzuk el ezt a témát és az egyik legprofibb, leginnovatívabb dekoratőr csapat segítségét kértük, hogy meséljék el nekünk mit is várhatunk 2021-től dekor trendeket illetően. Fogadjátok szeretettel Erzsi és Zsani, vagyis az Odú Event meglátásait a jövő évben hódító virágokról, formákról és anyagokról.
Kép: Just Stay Natural
    

Virágok

A szárazvirág idén kezdett bejönni a divatba, ez biztos, hogy jövőre is megmarad. Élővirággal vegyített szárazvirág, papírdíszek, festett virágok, különleges virágfajták, pl. flamingó, orchidea, vagy akár articsóka a csokorban. A tűzött díszek újabb fénykorukat élik, modernebb formában, szabadon komponálva igazi ékkövei lehetnek a dekornak!

Kép: Török-Bognár Reni  Csokor: Bloom Flowers and design Budapest
Képek: Hermán Fanni, Török-Bognár Reni
Kép: Just Stay Natural , Tűzött dísz: Bloom Flowers and design Budapest
Kép: Just Stay Natural
Képek: Just Stay Natural, Hermán Fanni
Csokor: Bloom Flowers and design Budapest

 

Színek és anyagok

Színek kapcsán egyre népszerűbb visszatérni a régebbi kedvenchez, a pasztell árnyalatokhoz, ami jól illeszthető egy minimál koncepcióba. Ezen kívül a terrakotta, okker, olivazöld és szürke remekül megfér a pasztell színekkel, vagy a száraz virágok natúr hangulatával. Az asztaldíszek területén az üveg vázák helyét kezdik átvenni a matt felületű kerámia vázák és kaspók, az asztal dekor kialakításánál pedig nagyobb hangsúly kerül a megkomponált részletekre, átfogó harmóniára. A terrazzo minta szintén új sláger.

Kép: White Antler, Csapat: Barefoot Wedding Style
Kép: Just Stay Natural
Képek: Just Stay Natural
Kép: Just Stay Natural
Kép: Just Stay Natural

 

Formavilág

Lágy geometria, íves formák az új trend – legyen szó akár szertartás háttérről, meghívóról, táblákról, vagy torta dekorról.

Képek: Just Stay Natural Torták: Egy csipet torta
Képek: Just Stay Natural
Kép: Török-Bognár Reni

 

Grafikai megoldások

Összetettebb grafikai megoldások, különleges anyagokat, kialakításokat használva – pl bőr tasakos menü, vagy miért ne lehetne épp egy világító LED-es kocka az asztalszám? Betűtípusban a korábbi kalligrafikus írás mellett egyre népszerűbb a minimalista stílus.

Kép: Handler Bálint
Képek: Hermán Fanni

 

Kép: Hermán Fanni

Ökotudatosság, zöld esküvők

A környezetkímélő, zöld esküvők is egyre népszerűbbek – egyre több pár tartja fontosnak, hogy megfékezze a környezetszennyezést egy alapvetően pazarlónak tartott, mégis sokak számára nagyon fontos esemény alkalmával is. Sokféleképpen, és sokféle mértékben lehet zöld egy esküvő, ennek vannak olyan részei, amire a pár, vagy esküvőszervező tud figyelni – pl. esküvő léptéke, helyszín és catering megválasztása, felesleges nagyzolások vagy környezetszennyező események elhagyása, illetve vannak olyan eszközök is, amire mi mint szolgáltatók tudunk figyelni, ilyen például a vágott virágok beszerzési helye, utóélete, papír alapú dekoráció minimalizálása vagy újrahasznosított papír használata, természetes anyagok használata, csomagolások és bizonyos anyagok, tárgyak újrahasználása. 

Kép: White Antler  , Csapat: Barefoot Wedding Style
Kép: White Antler , Csapat: Barefoot Wedding Style
Kép: White Antler , Csapat: Barefoot Wedding Style
Kép: White Antler , Csapat: Barefoot Wedding Style
Kép: White Antler , Csapat: Barefoot Wedding Style

Szabadtér, szabadtér, szabadtér!

A vírus miatt sok az átalakulás, sokan szűk családi ünneplés mellett fognak dönteni akár saját kertben megtartva, vagy jellemző a szöktetéses esküvő is kettesben, romantikusan. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne emelkedett egy ilyen esküvő hangulata, egy jól kitalált, hangulatos dekoráció csodákra képes, a meghittség pedig garantált! 🙂  Biztos lesznek azért sokan, akik nagy létszámú esküvőben gondolkodnak, nekik az egyre gyakoribb fesztivál hangulatú, szabadtéri esküvők jó alternatívák lehetnek! 

Kép: Just Stay Natural
Kép: Just Stay Natural
Kép: White Antler , Csapat: Barefoot Wedding Style
Kép: White Antler , Csapat: Barefoot Wedding Style
Fotós ismeretlen 
Fotós ismeretlen 
Fotós ismeretlen 

Piknik       

A szabadtéren megtartott, laza hangulatú esküvők nagy slágere a pikniksarok. Nem szükséges mindenkinek ültetett asztalnál feszengeni, akár vacsorázni is lehet szőnyegeken, párnákon ülve, nincs is ennél hangulatosabb!

Kép: Just Stay Natural
Képek: Just Stay Natural, Jardín del Aylaan
Kép: Just Stay Natural
Kép: Just Stay Natural

Mindig szeretünk olyan szolgáltatókkal dolgozni, akik maximálisan azonosulnak velünk, akiknek az esküvő ugyanolyan szerelem szakma mint nekünk és a szép megalkotása a legfontosabb küldetésük, akárcsak a miénk. Minden esküvőre készülőnek szívből ajánljuk Erzsit és Zsanit, akik képesek arra, hogy valóra váltsák az álmaitokat. ❤️

Hasonló bejegyzések