2022-es meghívó trendek

Minden évben izgatottan várjuk, hogy elsők között értesüljünk a legújabb esküvői trendekről. Szeretünk minden részletet alaposan kitanulmányozni, hogy a lehető legjobb tippekkel lássuk el a párjainkat. Most a legmenőbb meghívókat hoztuk el nektek, amik szuper választások lehetnek 2022-ben. Január van, szóval itt az ideje kiküldeni a nyári esküvők meghívóit, szóval ha még nincsen ötletetek reméljük, hogy a cikkünk inspirálni fog titeket.

 

Digitális világ

2022-ben már nagyrészt mindent online csinálunk, az interneten rendelünk ételeket, ruhákat, tartjuk a kapcsolatot a barátainkkal. Miért ne küldhetnék ki az esküvői meghívót is online? Szuper megoldás, ha sok külföldi vendégre számítunk, nem mellesleg környezetkímélő megoldás is. Hogyha pedig szeretnénk kézzelfogható kártyát átadni, akkor a legfontosabb infók mellett tüntessetek fel egy QR kódot, ami elvezet az esküvői honlapotokra, ahol megtalálják a vendégek a többi információt.

Forrás: Etsy

Covid intézkedések

Sajnos a mai világban az életünk részéve váltak a koronavírus miatti korlátozások, óvintézkedések. Egy esküvő potenciális gócpontja lehet a vírus terjedésének, ezért fokozottan figyelni kell a higiéniai szabályok betartására. Ezért a meghívón is érdemes lehet feltüntetni néhány információt erről, hogy a vendégek is tudják, ti nagyon figyeltek, hogy senkinek se essen baja.

Forrás: Etsy

Kép a meghívón

Úgy képzeljétek el, mint egy képeslapot, amin a közös fotótok szerepel. A jegyesfotózáson készült képek például tökéletesek erre a célra. Nagyon személyes így a meghívó és a közeli szeretteitek biztosan szívesen nézegetnek majd titeket a polcaikon. Idén az egyik párunk ilyen meghívót választott, és nagy sikert aratott.

Forrás: Bodza Virágműhely x Happily Ever Weddings

Vintage hatás

Nem gondoltuk volna, hogy a vintage stílus ilyen hamar visszaléphet az életünkbe, egy-két éve még ez elképzelhetetlennek tűnt. Viszont nagyon úgy fest, hogy 2022-ben menőnek számít, ha valaki vintage meghívót választ magának. Tudjátok minek köszönhető, hogy újra hódít ez a korábban már elcsépeltnek mondott stílus? Nagyban hozzájárult a Netflix sorozatának, a Bridgerton Családnak a népszerűsége. Hogyha tetszik nektek ez az irányzat, akkor feltétlen nézzétek meg a sorozatot, biztosan inspirálna titeket.

Forrás: Wedding Wire

Extra minimál

Avagy: egyszerű, de nagyszerű. Hogyha ti is erre törekednétek, akkor nyugodtan válasszatok olyan meghívót, ami fehér színű és fekete, minimál betűtípussal kizárólag az esküvő leglényegesebb információi vannak leírva. Sokan ridegnek tartják ezt a stílust, pedig nagyon divatosnak számít, főleg, ha az esküvő is ilyen letisztult és elegáns lesz. A fekete szín amúgy is tuti választás az esküvőkre, legyetek ti is bátrak és nézzetek néhány inspirációt róla a Pinteresten, hátha kedvet kaptok.

Forrás: Lilac and White

Modern, Vintage, Botanical

Talán ezzel a három szóval lehet összefoglalni az idei év egyik sláger trendjét. Sok esküvői helyszín is ilyen stílusban rendezkedett be, szóval előreláthatólag sokáig divatos marad. A dizájnt tekintve a sötétebb színek vannak hangsúlyban, mintázatban megjelennek a madarak, gyógyövények, fűszerek és a gyümölcsök. Dekorban használatosak a bársony kiegészítők és az üveg. Egyszerűen nem lehet vele mellélőni, nagyon friss és ropogós, hogyha igazán menő esküvőre vágytok, akkor nektek ajánljuk.

Forrás: Etsy

Pasztell még mindig hódít

Jó hír azoknak, akik szeretik a neutrális színeket, hogy a pasztell, ahogy tavaly, idén is folytatja hódítóútját. Ezek az árnyalatok nyugtató hatásúak, finomságot adnak az esküvőnek. Legyetek kreatívak, rugatkozzatok el a púdertől és bátran kísérletezzetek a kékkel, zölddel vagy akár a lilával is. A meghívótokon ezekkel a színekkel jelezhetitek az esküvő stílusát, sőt akár a dress code-ot jelölhetitek vele, így az esküvő összhatása igazán vattacukros lesz.

Forrás: La Marieé

Arany csillogás

Az arany szín elegáns stílust és drága megjelenést kölcsönöz a lakás és esküvői dekorhoz egyaránt. Idén nem lőhetsz mellé, ha ezt a színt teszed központba az esküvődön. Különböző nyomtatási technikáknak köszönhetően (pl.: prégelés, dombornyomás), már nagyon jól ki lehet emelni ezt a gyönyörű színt. Külön szuper, ha választasz hozzá egy letisztult, fehér, akár merített papírt, így nagyon extra lesz a végeredmény. Díszítésnek pedig virágokat, vagy akár madár motívumokat javasolnánk.

Forrás: Michaela McBride

Hagyományos az új trendi

Ismeritek az az érzést, amikor a postaládában egy gyönyörű, kézzel címzett borítékot találtok, rajta különleges bélyeggel? Sajnos mi sem, ez ugyanis már abszolút nem olyan népszerű, mint régen. Eddig legalábbis! 2022-ben trendi lesz visszatérni a hagyományokhoz, egy szépen összetett esküvői meghívó tökéletes alkalom arra, hogy bemutassátok milyen stílusosak vagytok és mennyi részletre figyeltek az esküvőtöket illetően. Válasszatok egy extra bélyeget és garantált, hogy minden vendég kiposztolja Instagamra, amikor megkapják a postástól.

Forrás: Wedding Wire

 

Hasonló bejegyzések