Bride’s Babes – Professional Bridesmaid Project

A Bride’s Babes csapata valami egészen újat kezdett el Magyarországon. Azonfelül, hogy koszorúslány ruhákat és köntösöket vehettek vagy rendelhettek tőlük az esküvőtökre, egy stílusos lánybúcsút is kínálnak – a Brides’s Babes partyt.

 

Milyen programot szerveztek a menyasszonynak és a koszorúslányaiknak?

A miénk egy igazi élmény party! Nemcsak azért, mert ilyenkor jó a hangulat, hanem azért, mert minden lány, nő álmodozik arról, hogy egy kis időre királylány legyen, olyanok társaságában, akikkel szívesen van együtt. Mi ezt megadjuk, megmutatjuk, elkészítjük!

Egy profi csapat segítségével gyönyörű frizurákat, sminkeket kapnak a résztvevők, amihez romantikus kiegészítőket, ruhákat, hajkoszorút adunk és máris kész a varázslat. Biztosítjuk a színek harmóniáját, a megfelelő stílust, az összhangot, hogy mindenki a legszebb legyen, amit megörökítünk emlékül egy fotósorozattal.

Egy ilyen party – a Bride’s Babes party, kétféleképpen is lebonyolítható. Egyfelől egy olyan 3-4 órás program, melynek keretein belül a menyasszony, és koszorúslányai egy profi stáb kezei között készülnek el. Egy teljes átalakulás, az esküvőhöz illő stílusra szabva.

Másfelől, ez a program kiegészíthető egy workshoppal, amikor ezt az átalakulást úgy érjük el, hogy az adott alkalmi sminket és frizurát megtanítjuk a résztvevőknek, hogy a nagy napon, akár saját maguknak el tudják majd készíteni.

Mind a két alkalommal a programot egy egyedi stílusú fotósorozattal zárjuk, amit az ország egyik legjobb fotósa készít.

Milyen helyszínen történik ez?

Szeretnénk ledönteni azokat a sztereotípiákat, amelyek szerint egy ilyen alkalommal a lánykortól búcsúzók csak és kizárólag egy éjszakai szórakozóhelyben gondolkozhatnak és félig vicces, félig kellemetlen és erőltetett, magát mutogató játékokon kell végig mennie a menyasszony jelöltnek és barátnőinek. A mi programunk a stílusos és igényes helyszín kiválasztásával kezdődik. Országosan elérhető szolgáltatásról van szó, hiszen a helyszínt közösen, a résztvevőkkel választjuk ki. Igény szerint lehet ez egy impozáns fotóstúdió, vagy éppen egy elegáns szálloda szobája, lakosztálya. A helyszínre érkezéskor stábunk előkészül és megkezdődik az átalakulás. Ruhaválogatás, smink, frizura, virágok, pezsgő, miegymás. Közben kattog a kamera és készülnek a fotók. Ez egy olyan alkalom, ami akár egy főpróbával is felérhet, ahol összehangolódik és láthatóvá válik az egész style. Az elkészült fotók pedig örök emlékek maradnak a menyasszonynak és koszorúslányainak egyaránt. 

Szerintetek miért jó, ha a menyasszonynak vannak koszorúslányai?

Szerintünk ez nem kérdés, minden menyasszonynak kell, hogy legyen koszorúslánya. Pontosan ez a lényeg! A koszorúslányok a monda szerint, olyan angyalok, akik azért kísérik az oltárig a menyasszony lépteit, hogy megóvják Őt a gonosz kívánalmaktól. Tehát, ha így nézzük, kulcsfontosságú szerepük van. Persze ez a hagyomány szerinti feladat kiegésszül azzal is, hogy a menyasszonynak nem csupán fizikailag volna szüksége a lányokra, hogy feladják a ruháját, ékszereit, hanem egyfajta bensőséges, soha vissza nem térő pillanatot is megélhetnek ilyenkor. “Kislányként mindannyian erre vágytunk…és most…nézzétek lányok, az Én álmom ma valóra válik…” Ezek azok a megismételhetetlen pillanatok, melyeket örökre a szívünkben őrizhetünk.

Mennyire jönnek be Magyarországra a koszorúslányokkal kapcsolatos külföldi trendek? 

Úgy vélem, az esküvői business pontosan olyan reformáción halad át éppen, mint pár évvel ezelőtt például a sminkes szakma vagy akár a fodrász szakma. Gondoljunk csak bele, hogy régen mindenki melírozott hajra vágyott, ma pedig a balayage virágkorát éljük. Teljesen más technika, amit külföldről szépen hazánk is átemelt, a profi szakembereknek köszönhetően. Így van ez most az esküvőkkel is. Most annyira nyitott megint a piac, hogy igény van az új ötletekre, látásmódokra. Az emberek manapság szeretnék megadni a módját ezeknek az eseményeknek. Talán az is segíti ezt, hogy a világ számos negatív, hétköznapi problémája mellett, néha szeretnének igazán tökéletes, stílusos, egyedi pillanatokat. Ébredezik az igény erre is.

Azt vettük észre, hogy ugyan a lánykérésnek már kezd kialakulni a kultúrája, de a barátnő/koszorúslány felkérés, finoman szólva is gyerekcipőben jár nálunk. A BB party mellett szerintünk fontos az, hogy legyen egy apró kézzelfogható közös emlék, mely fémjelzi ezt az időszakot, mind a menyasszonynak, mind a koszorúslányainak, ezért úgynevezett “felkérő ajándékjaink” is vannak: “Will you be my Bridesmaid?” felirattal ellátott kártyáinkon apró, nemesfémből készített medálok találhatóak, melyekkel a menyasszony megkérheti barátnőit, hogy segítsék őt az esküvője napján. Ilyen esetben a menysszony minden általa kiválasztott lánynak ajándékoz egy karkötőt, melyet az esküvő napjáig hordanak, ezzel jelképezve az összetartó, támogató hozzáállásukat. Majdnem ugyanezt a célt szolgálják egyedi tervezésű neglizséink, vagyis koszorúslány köntöseink, melyeket a nagy napon adhat át a menyasszony a lányoknak, hogy a készülődés pillanatait is stílusosan élhessék meg. A fotókon is nagyon szépen mutat, amikor a lányok ezekben a köntösökben készülődnek.

 

Koszorúslány ruhákat is kínáltok. Mit lehet róluk tudni? 

Jelenleg hat kollekció áll rendelkezésre, de készletünk folyamatosan bővül. Színvilágában a legtrendibb esküvői színeket válogatjuk össze, igényekhez és évszakokhoz igazítottan. Púder színek, kék árnyalatok, de esetenként bordó és a lila árnyalatai is fellelhetőek kollekciónkban. Fazont illetően is igyekszünk sokrétűek lenni, vannak szofisztikáltabb, egyszerűbb fazonok, de megtalálhatóak ultra szexi, például csipkével kombinált darabok is ruháink között. Stílusos, kifinomult anyaghasználat és vonalvezetés jellemzi ruháinkat, neglizséinket, amihez természetesen a kiegészítők színeit is hozzá hangoljuk. A koszorúslányruhák igény szerint bérelhetőek vagy megvásárolhatóak az esküvő napjára.

Milyen trendek lesznek idén sminkben, hajban koszorúslányoknál, menyasszonyoknál?

Ahogyan azt fentebb említettem, most nagy változásokat tapasztalhatunk az esküvői divatban. A lányok elsődleges célja, hogy kifinomult, elegáns, stílusos legyen a megjelenésük. A smink és frizura esetében is erre a szofisztikált, mégis szexi megjelenésre törekednek. Lágy hullámok, szépen ívelt szemek, hangsúlyos száj, szép fények az arcon. Sok esetben elmaradhatatlan kellék a hajkoszorú is, ami nálunk is osztatlan sikert arat idén. A lényeg, hogy személyre szabott legyen és összességében egy harmonikus megjelenést sugározzon.

 

Honnan jött az ötlet, hogy ezzel szeretnétek foglalkozni?

Nekem személy szerint sok esküvőn volt már alkalmam részt venni vendégként, sminkesként, és olykor koszorúslányként is. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy az egyik legnagyobb stresszfaktort az okozza, hogy a menyasszony is és barátnői – akiknek pont az Ő támogatásával kellene éppen foglalkozniuk –  fel-alá rohangálnak, keresik, hogy mi állna nekik a legjobban és persze ez leggyakrabban egy kaotikus kavalkáddá alakul az egész, mert mindenki egyedül intézi a megjelenését. Ez sem a menyasszonynak, sem a koszorúslányoknak nem szerencsés helyzet. Abban látom a probléma megoldási lehetőségét, hogy kerítsenek egy olyan alkalmat, amikor a lányok önfeledten, stresszmentesen összehangolhatják kinézetüket, s így biztos a harmónia a nagy napon – ebben segítünk mi.

Bride’s Babes elérhetőségei:

Facebook

Instagram

 

 

Hasonló bejegyzések