Esküvői trendek 2024

Egyik kedvenc témakörünk az esküvői trendek alakulása. Mindig izgatottan olvasunk külföldi esküvői honlapokat, hogy a legújabb divatot mutathassuk be nektek, és a párjaink esküvője is a legmenőbb lehessen. Így összeszedtük, hogy milyen újdonságok várhatóak a jövő évi trendeket illetően.

1. Színpompás esküvők

Amíg korábban a nude, bézs színek domináltak, jövőre már a minél színesebb, vidámabb árnyalatok kapnak főszerepet. A legmenőbb, ha a szivárvány összes színe megjelenik, szépen egymásba olvadva, mint a lenti képeken.

Képek: Greg Finck, Alpine Image Co.

2. Kis méretű esküvői csokor

A robosztus, leomló csokrok után, most már a kisebb, finomabb csokrok kerülnek előtérbe. Így a virág szinte egy elegáns ékszerként jelenik meg a menyasszony kezében, ami ráadásul sokkal kényelmesebb is, mint a nehéz csokrok.

Képek: Pinterest, Pinterest

3. Pezsgőpiramis

Egy pezsgőpiramis igazi wow faktor egy esküvőn! Nagyon mutatós és szuperül befotózható, remek képeket készülhetnek rólatok, ahogy töltitek a pezsgőt. Semmiképp se hagyjátok ki, nagyszerűen mutat majd a gratuláció és a buli alatt is!

Képek: Asha Bailey, Haute Weddings

4. Kekszek

Egyszerűen elképesztő, hogyan is képesek néhányan ilyen mesés kekszeket készíteni! Szerintünk mesésen látványos, és azon túl, hogy a képeken is szuper, mellette finom is, így akár a desszertasztalra, vagy köszönetajándéknak is jó választás.

Képek: Pinterest, Pinterst

5. Fehér menyecskeruha

Már idén is a legtöbb menyasszony a pirostól eltérő second dresst választott. A piros valjuk be kevés nőnek előnyös szín, de a fehér, kicsit bulisabb ruhával lehetetlen mellélőni. Nagyon sikkes, elegáns viselet, szerintünk telitalálat.

Képek: Pinterest, Pinterest

6. Telefonos vendégkönyv

Már hazánkban is elérhető a telefonos vendégkönyv, aminél a megszokott, írásos elődjével ellentétben hangüzenetet hagyhatnak a vendégek a párnak. Nagyon vicces, amikor már néhány koktél után a vendégek házassági jótanácsokat adnak, emellett a vendégek is jobban élvezik az ilyen tipusú üzenethagyást.

Fotó: Bow Tie Photo

Hasonló bejegyzések