Gender reveal lehetőségek

Hazánkban is egyre népszerűbbé válik a – tükörfordítással – ‘baba neme leleplező’ bulik szervezése. Mi is szerveztünk már ilyen eseményt, amit itt nézhettek meg. Mostani cikkünkben szeretnénk nektek néhány ötleted adni a ‘leleplezéshez’, hiszen a lufipukkasztáson kívül még több tucat mód van arra, hogy megtudjátok milyen nemű kisbabával gyarapodik a családotok. 🙂

Torta

Egyszerű és isteni finom megoldás! Nincs más dolgotok, mint bevonni egy harmadik felet, aki a baba nemének megfelelő színű tortát rendel egy szuper cukrásztól. Mi természetesen szívből ajánljuk nektek az Egy Csipet Tortát, hogy ne csak szép, de ínycsiklandozó is legyen.

Piñata

Hogyha ti is szeretnétek viccesen megtudni, hogy muchaca-tok vagy muchaco-tok lesz, akkor itt egy szuper tipp. Mindenki ismeri a piñata-t, amit gyerekként nagy örömmel ütöttünk szét mindannyian egy kis csokit remélve. Most nagyobb meglepetést rejt a belseje.

Forrás: Etsy

Gyertya

Akik nem szeretnének nagy bulit tartani, inkább otthon, intimebb közegben szeretnék megtudni a baba nemét, azoknak ajánljuk, hogy rendeljenek egy gyertyát, amit, ha meggyújtanak, rózsaszínre vagy kék színűre olvad. Ugye milyen aranyos?

Füst

A képeken szuperük mutat, de a valóságban érdemes felkészülni rá, hiszen könnyen foltot hagyhat a ruhákon, illetve mindenképp szabadtéri helyszínen csináljátok csak. 🙂 Nagyszerű választás lehet, mindenkinek ajánljuk, hiszen ez az egyik leglátványosabb módja annak, hogy kiderüljön a kis baba neme.

Totó lufik

A konfettis lufikat is tovább lehet kicsit gondolni, még nagyobb az izgalom, ha több lufit kell kipukkasztani ahhoz, hogy leleplezzük a baba nemét. Ki tudja, hogy melyiket rejti a rózsaszín vagy kék festék? Nem is lehetne jobban játszani az idegekkel.

Forrás: Sarahs_day

Meglepetés doboz XS-es méret

Hasonlóképpen a gyertyához, ez is egy kedves, kisebb volumenű megoldás. Örök emlék lesz, hogyha szeretnétek kettesben ünnepelni, hogy kislányotok vagy kisfiatok születik. Rengetek cuki dobozt találtok az interneten.

Forrás: Etsy

Meglepetés doboz XL-es méret

A nagyobb méretű box lehetőséget nyújt, hogy egy látványos bulit szervezzetek a leleplezés köré. Csupán meg kell tölteni egy dobozt színes, héliumos lufikkal, amik rögtön felszállnak, amint kinyitjátok a tetejét.

Trónok Harca rajongóknak

Bár a Trónok Harcának sajnos már vége, ti még lehettek a sárkányok- , pardon, a babátok anyja. Az internet itt is segítségünkre van, sokféle sárkánytojást lehet rendelni. A feladat csupán annyi, hogy betegyétek forróvízbe, majd a színe kékre vagy rózsaszínre vált, a baba nemétől függően.

Forrás: Etsy

Teszlek süveg

A mindent tudó Teszlek süveg még azt is megjósolja, hogy milyen nemű lesz a babátok. Viccet félretéve, hogyha ti is szeretnétek egy nem túl szokványos, tematikus bulit, akkor ez egy jópofa megoldás lehet. A süveget megrendelhetitek Etsy-ről.

Teszlek süveg: Amazon

Gumikacsa

Közös romantikus fürdőzés és baba neme leleplezés egyszerre? Miért is ne? A kis kacsa beszínezi a vizet a baba nemének megfelelően. Nagyon cuki. 🙂

Forrás: Etsy

További ötletekért, baba neme leleplező buli szervezésével kapcsolatban keressetek minket bátran. 🙂

Hasonló bejegyzések