Izgalmas boldogságkapuk 2020

Számunkra minden esküvő izgalmas és megismételhetetlen, ezért is szeretünk tippeket adni párjainknak a legújabb trendekről, hogy a nagy napjuk méginkább izgalmas legyen. Imádjuk, hogy rengeteg aprósággal fel lehet dobni a részleteket, és igyekszünk ezt megosztani veletek! Vannak dolgok, amik elengedhetetlen kellékei egy esküvőnek, de nem árt újragondolni azokat. 🙂 Ilyen például a boldogságkapu, ami a legszebb pillanatok hátteréül szolgál. Most megmutatjuk, hogy mivel dobhatjátok fel idén ezt a kiegészítőt.

Forrás: Lighthouse

Formák

Szögek száma végtelen lehet (a szó szoros értelmében :D) Izgalmas megoldás a háromszög, illetve a hatszög, viszont az igazán merészek a kör alakú kaput is. Akik kevésbé bevállalósak, azoknak a klasszik négyszögű keretet is fel lehet dobni színekkel, virágokkal.

Forrás: Chris and RuthWolf & WildflowerCoral Lane, Wedding Boutique 

Színek

Az év színe a Classic Blue’, amivel nem lehet idén mellélőni, akik ezt a színt választják biztosan a top trendi lista élére kerülnek, viszont a tavalyi nyertes, a ‘Living Coral’, amit azért nem száműztek messzire idén sem. Továbbá nagyszerű választás a pasztell és a bézs szín is.

Forrás: laura_made_it via InstagramKristyn VillarsJulia WinklerDaniel Lopez Perez Photography

Virágok

Idén a virágokat illetően a Dalia lett a befutó, miért is ne lehetne ezzel díszíteni a boldogságkaput is? Gyönyörű virág, amit a dekor számos területén fel lehet használni. A másik nagy kedvencünk idén a pampa fű és a szárított növények. Valamint a lufik is nagy népszerűségnek örvendenek 2020-ban, bár nem túl környezetbarát megoldás, válogassatok inkább a többi alternatíva között. 🙂

Forrás: Chris & Ruth PhotographySposto PhotographyOlegs Samsonovs Photography, Barefoot and Bearded

Anyagok

Itt is számos különleges megoldást tudunk ajánlani nektek, a fém már évek óta hódít, de szuper megoldás lehet a plexi és a tükör is. A fa pedig örök jolly joker. 

Forrás: Happeweddyaroslav_shuraev via Instagram, Dennis Kwan Photography, Elizabeth Messina

Elrendezés

Végtelen mennyiségű lehetőséget találhattok ezen a ponton is. Az egyik legdivatosabb a félkörbe rendezett sűrű virágrengeteg, ami egyfajta virágoskert jelleget ad a szertartásnak.

Forrás: Mirelle Carmichael, Charlie Statsky, Wisteria Photography, Anna Rossous

Aszimmetria

Bár furcsán hangzik, az is divatos, hogy több boldogságkaput is állítotok, aszimmetrikusan elrendezve. Nagyon trendi, megéri bevállalni.

Forrás: Elias Kordelakosromanivanov_photo via Instagram, Our Story Creative, Karra Tipton Photography

+ Minimalista, maximalista

A végletek szerelmesei örülhetnek, ugyanis a minimalista, azaz a minél egyszerűbb, letisztultabb, valamint a maximalista, más szóval a túldíszített boldogságkapuk is menők lesznek az évben. Utóbbit Meghan és Harry herceg esküvője hozta divatba és úgy sejtjük, hogy egy darabig nem lesz könnyű letaszítani a legtrendibb esküvői boldogságkapuk dobogójának legfelsőbb szintjéről. 

Forrás: J Wells Photography, Clove & KinSimply Lace Photography, Julia Park Photography

 

Hasonló bejegyzések