Karácsonyi ajándékötletek jegyes pároknak

Neked is van olyan ismerősöd, aki hamarosan kimondja a boldogító igent? Szeretnéd meglepni az illetőt valami aprósággal karácsonykor, hogy tudja, te is olyan izgatott vagy az esküvője miatt, mint ő? Hoztunk egy kis segítséget most neked, hogy kreatív és ötletes ajándékkal lephesd meg jegyes barátaidat. Ne felejtsétek el megírni a kedveceteket!
    

Esküvői táska

Bizony a menyasszony és a vőlegény is sok mindennel érkezik az esküvő helyszínére,  így nagyon praktikus lehet egy igazi pakolós táska, amiben minden elfér. Utána magukkal is vihetik a nászútra akár.

Forrás: Etsy

Útlevél tartó tok

Ha már nászút, akkor miért is ne lehetne már a becsekkolásnál egyértelműen jelezni mindekinek, hogy újdonsült férjjel és feleséggel állnak szemben? Örök emlék marad egy ilyen személyre szabott apróság.

Forrás: Etsy

Poggyászcimke

A poggyászcimke egyébként is hasznos találmány, hiszen biztosan titeket is ért már olyan kellemetlenség, hogy elkallódott a bőröndötök a reptéren. Gondoskodjatok arról, hogy az ifjú párral ez ne a történhessen meg.

Forrás: HADesign

Gyűrűs doboz

Lepd meg a párt egy külön nekik elkészített monogrammos gyűrűtartóval, amit az esküvőn is felhasználhatnak. Érdeklődj utána a dekor főbb színeinek, így biztosan az esküvőhöz legjobban passzoló árnyalatot tudod kiválasztani.

Forrás: Etsy

Gyűrűtartó tál

Valamiben otthon is kell tárolni a gyűrűket, hiszen nem ajánlott fürdés, mosogatás vagy sportolás közben viselni őket. Tárolásukra tökéletes lehet egy ilyen csodás tál, a pár kezdőbetűivel és az esküvőjük dátumával ellátva.

Forrás: Etsy

Személyre szabott lábtörlő

Mivel az ifjú pár hamarosan nem csak a lakásukon, de a vezetéknevükön is osztozni fog, így milyen kedves gesztus egy nekik készített lábtörlővel meglepni őket.

Forrás: Etsy

Jégkocka készítő

Igazi kis cukiság, ami mosolyt fog csalni a fiatal pár arcára minden egyes alkalommal, amikor a hideg üdítőjüket készítik.

Forrás: Amazon

Ajándék minden évfordulóra

Az egyik kedvenc meglepetésünk egy öt db borból álló csomag, aminek az a különlegessége, hogy a cimkét ti teszitek rájuk, annak megfelelően hogy a pár hányadik évfordulóján fogyassza el.

Forrás: Etsy

Pohár

Hogyha ennyi szó esett az italokról és a jégről, akkor adja magát, hogy akér egy pohárral is meglephetjük a jegyespárt. Az esküvőszervezés igen stresszes munka (főleg, ha az embernek nincs esküvőszervezője 😃), szóval az idegesség levezetését szolgáló esküvőszervezős boros vagy koktélos pohár biztosan kapóra jön majd.

Forrás: Etsy

Ajándékbox

A Miss to Mrs. oldalán megrendelhettek egy igazi menyasszonyi ‘mindent bele’ csomagot, ami sok-sok apróságot rejt magában. Ennél praktikusabbat ki se lehet találni!

Forrás: Miss to Mrs.

Visszaszámláló

Kedves ajándék, ami emlékeztetheti a párt, hogy bizony nincs is már olyan messze a nagy nap! Ennek biztosan nagyon örülnének és központi helyet kapna a lakásukban.

Forrás: Etsy

Hasonló bejegyzések