Kedvenc képeink a kedvenc fotósainktól

Akik régóta követik már a munkásságunkat, azok tudhatják, hogy szeretünk azokkal az esküvői szolgáltatókkal újra és újra együtt dolgozni, akikkel öröm a munka és teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Számunkra ők a legprofibbak, száz százalékosan megbízunk bennük és ami még fontosabb: egy percig se kell azon aggódnunk, hogy a párjaink is elégedettek lesznek-e, hiszen mindig a legmagasabb színvonalat hozzák. Amennyiben még keresitek a megfelelő fotóst az esküvőtökre, válasszatok a listánkból és biztosan nem fogjátok megbánni.

 

Rokolya Zsolt

Kivel mással kezdhetnénk a listánkat, ha nem Rokyval, akivel imádunk dolgozni. Profi, odafigyel minden részletre, elképesztően kedves és a több századik esküvőjén is ugyanolyan lelkes. Számos közös esküvőnk volt már, így nagyon nehéz kiválasztani a kedvenc képeinket tőle, most ezeket válogattuk össze:

Dia kedvenc képe:

Eszti kedvenc képe:

Weboldal

Vámos Csaba

Csaba örökítette meg imádott párosunk, Eszti és Jani esküvőjét idén. A képek fantasztikusak lettek, elképesztő, hogy az esküvők pörgésében is milyen különleges perspektívákat tud találni és milyen gyönyörű minden alkotása. Ráadásul nem csak szuper fotós, szuper ember is.

Dia kedvenc képe:

Eszti kedvenc képe:

Weboldal

2lenses

Márti és Dini nem csak fényképész társak, hanem egy nagyon édes házaspár egyben, akik az esküvő napját a közvetlen és laza személyiségükkel is feldobják. Pillanatok alatt úgy érzik a párok, mintha közeli barátok fotóznák őket. (Nem meglepő módon) jól összeszokott páros, akikkel gördülékeny a munka, a végeredmény pedig mindig csodás.

Dia kedvenc képe:

Eszti kedvenc képe:

Weboldal

Jánossy Noémi

Noémi egy nagyon ügyes, ezerszív lány, aki nem csupán az esküvők megörökítésében jeleskedik, hanem a családi fotózásnak is a szerelmese. Nem kedveli a beállított képeket, igyekszik láthatatlanul úgy elkapni a pillanatot, hogy az őszinte és gyönyörű legyen.

Dia kedvenc képe:

Eszti kedvenc képe:

Weboldal

Simon Teodóra

Teó egyike azoknak a kedvenc fotósainknak, akikkel a kezdetek óta boldogan dolgozunk. Nagyon közel áll hozzánk a színvilága és a kifinomult, érzéki stílusa, amivel megörökíti a képeket. Többek között vele dolgoztunk közösen a Bohém lánybúcsú anyagunkon. valamint Gitta és Márkó nagy napján.

Dia kedvenc képe:

Eszti kedvenc képe:

Weboldal

Török-Bognár Reni

Reni munkája egyszerűen összehasonlíthatatlan, annyira egyedi és markáns a stílusa, nem is volt kérdés, hogy helyet kap a kis listánkban. A melegebb tónusú, sötétebb színek jellemzőek rá, amivel különleges hangulatot ad a képeinek. Egy igazi művészlélek, óriási maximalizmussal.

Dia kedvenc képe:

Eszti kedvenc képe:

Weboldal

Kövesdi Réka

Nagyon szeretünk Rékával dolgozni, vérprofi, aki nem a mennyiségben hisz, hanem a mínőségben. Képei szinte életre kelnek, annyira megtestesítik az adott hangulatot, érzéseket. Ráadásul minden párunk nagyon hamar megkedveli, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Sajnos Réka sok elfoglaltsága mellett már ritkábban vállal esküvőket, de szerencsére idén is dolgozhattunk vele együtt.

Dia kedvenc képe:

Eszti kedvenc képe:

 Weboldal

Wondeer Wedding

Idén először dolgoztunk együtt Nikivel és Bálinttal (de biztosan nem utoljára). Annyira kedves és alkalmazkodó párost ismertünk meg bennük, hogy egyszerűen nem hagyhattuk ki őket a listánkból. Nagyon szerettük a közös esküvőnket!

Dia kedvenc képe:

Eszti kedvenc képe:

Weboldal

Hasonló bejegyzések