Kiegészítők őszi menyasszonyi ruhákhoz

Tudjuk, hogy rengetek párt érint az elmúlt hetekben kirobbanó egészségügyi helyzet és az emiatt kialakuló esküvői tilalom. Sajnos sokan kénytelenek már most módosítani az esküvőjük időpontját őszi vagy téli dátumra. Emiatt lehet, hogy néhány dolgot át kell alakítani, például, hogy a kiválasztott menyasszonyi ruhát hogyan lehet az időjároshoz alakítani.d

Vagány dzsekik

Bár manapság gyakori, hogy az őszi esküvőkön a tavaszt megszégyenítő napos időjárásnak örvendhetünk, mégis érdemes beszerezni egy második réteg öltözetet.

Forrás: Etsy, Etsy

Elegáns kabátok

Hogyha az időjárás hidegebbre fordulna, akkor egy elegáns kis kabáttal is feldobhatjátok a ruhátokat. Nagyon kifonomult választás egy klasszikus fehér darab, de akár egy bohókás műszőrme is lehet telitalálat.

Forrás: Etsy, Etsy

Kalapok

2020 egyik legtrendibb kiegészítője ősszel igazán ütős lehet. Fantasztikusan mutat egy bohém, de akár egy rusztikus esküvőn is. Rengeteg kreatív megoldást találhattok az interneten, nekünk az alábbiak a kedvenceink:

Hajdíszek

Imádjuk, hogy évről évre előjön egy új trend, ami feldobja a hagyományos elemeket. Hogyha azt gondoltad, hogy egy egyszerű frizurából nem lehet kihozni még többet, akkor nézd meg ezeket a csodás hajdíszeket.

Blézerek

Az egyik legvagányabb ruhadarab, ami minden nő gardróbjábbban megtalálható. Imádjuk második rétegként és önmagában ruhaként is, tökéletes választás lehet egy laza polgári esküvőre.

Palástok, uszályok

A palástok és az uszályok klasszikus viseletek, amik királynővibbé varázsolnak minden ruhát. Hogyha kényelmetlenné válik, akkor elegendő csak lecsatolni és máris könnyebben mozogsz a táncparketten.

Forrás: Etsy, Lee Petra Grebenau

Pulóverek

Egy igazán modern, lazább variáció a pulóver, ami elképesztő trendi lesz idén ősszel. Elsőre talán furcsának tűnhet, de nézzétek milyen jól passzolnak a fehér ruhákhoz.

Forrás:Etsy, Etsy

Reméljük tudtunk ajánlani olyan darabot, amit ti is hordanátok majd az esküvőtökön. Kérlek írjátok meg, hogy melyik volt a nyerő tipp nektek. 🙂

Hasonló bejegyzések