Köszönetajándék ötletek

Bár az esküvőtök 100%-ban rólatok szól, nem szabad megfeledkezni mindazokról, akik segítettek Nektek megvalósítani a napot. A köszönetajándék egy olyan apróság, mely a fényképeken túl egy maradandó (kivéve, ha épp ehető 🙂) emlék az esküvőről és egy kedves figyelmesség, hogy kifejezhessétek mennyire fontosak nektek a vendégeitek. Legyen szó kézzel készített vagy boltban vásárolt tárgyakról, itt az ideje néhány különleges, kreatív meglepetés után nézni!

 

Apukák, nagypapák

Nehéz feladat meglepni egy férfit, de egy-két dologgal nem lehet mellé lőni. Olyan dolgokra gondolhatsz, amit csak ő használna, mint például egy nyakkendő pár kedves szóval a belsejében, mandzsettagomb vagy nyakkendőtű egy szép gravírozással, vagy egy férfias bicska, ami minden használatkor Rád fogja emlékeztetni.

Források: Not On The Hight Street ,Pretty Designs, BHLDN, Esty

Anyukák, nagymamák

Mivel is fejezhetnéd ki leginkább az imádatodat a mama főztje iránt, mint egy feliratos fakanállal? A zsebkendő egy hagyománytisztelő ajándék, amivel az örömkönnyeiket itathatják fel a meghatódott anyukák. Ékszert választani telitalálat, hiszen mindig velük lehet az esküvő emléke. Nekünk nagyont tetszik az egyedi kulcstartó is, ami egy „Mum” felirattal egyszerű és nagyszerű.

Források: Firestarter Photography, Love by SerenaEtsyHa Designs ltd

Testvérek

Szép gesztus a szülők mellett a testvéreinket is megajándékozni, valamint köszöntheted a párod ágáról újonnan fogadott testvéreidet is. Lánytestvéreknek az ékszerek népszerű ajándékok, maradandó és nagyon mutatós. Kedves ajándék a feliratozott vállfa, amire felakaszthatja az esküvőn viselt ruháját. Fiúknak egy feliratos zokni egyedi ajándék, ami biztosan mosolyt csal az arcukra. Természetesen a hobbijaikra is gondolhattok akár, ti ismeritek legjobban őket, azt, hogy mit szeretnek legjobban csinálni. Például ha szeretnek horgászni, ajándékozhattok gravírozott csalit, vagy ha nagy borszakérők, akkor névreszóló boros poharat.

Források: Esty

Koszorúslányok

A koszorúslányok a menyasszony legszorosabb barátnői. Felelősségteljes pozíció, hiszen ők vannak egész nap az arával, lesik a szavait, segítik öltöztetni, csinosítgatni. Az esküvőt megelőzően olykor a lánybúcsút is ők szervezik. Sok munkával jár, amit érdemes meghálálni. Mutatunk néhány ötletet mivel kedveskedhettek nekik. Jó ajándék a köntös, aminek a hátuljára a nevüket hímezteted, ráadásul képeken is nagyszerűen mutat. Emellé más aprósággal is készülhetsz, mint például egy névre szóló kulacs (így a futópadon is majd te jutsz az eszükbe), egy elegáns Illatgyertya szép díszcsomagolásban vagy egy egyedi neszeszer, ami a személyes kedvencünk.

Források: Wed Over Hills, Beau-Coup,LuluSugar, Esty

Vendégek

A vendégeknek szánt köszönetajándékokra megannyi inspiráció áll rendelkezésre. Érdemes olyan apróságot választani, ami az esküvőre vagy rátok emlékezteti őket és nem lesz porfogó a későbbiekben. Mediterrán stílusú esküvőknél például népszerű ajándék az olívaolaj szép üvegekben, de ajándékozhatunk édességet, italt vagy akár elegánsan csomagolt mézet is a vendégeinknek. Érdemes feldobni egyedi címkékkel, amit megőrizhetnek emlékbe, azután is hogy elfogyasztják a meglepetést. Persze nem csak ehető dolgokra gondoljunk, kedves apróság egy kézműves szappan vagy egy téli esküvőhöz passzoló egyedi Karácsonyfa dísz is.

Források: Wed Over Hills, Lovely WeddingsVintage My Wedding, Wedding Wire

Egy esküvő sok-sok apró részletből tevődik össze. A harmonikus végeredmény érdekében érdemes esküvőszervező segítségét kérni, aki segít hogy minden elem tökéletesen passzoljon egymáshoz, úgy hogy közben a költségvetéseteket is szem előtt tartja.

Hasonló bejegyzések