Lánybúcsú alternatívák

Lánybúcsút tartani egy menyasszonynak egy megismételhetetlen, fantasztikus esemény, amikor a barátnők méltó éppen elbúcsúztathatják az arát még mielőtt örökre bekötik a fejét. A régi idők petrezselyemárulós időszaka lejárt, itt az új hullám. Bár most a jelen helyzet miatt egyelőre várat magára, de amint újból lesz lehetőség az alábbiakat ajánljuk.

PJ Party

Emlékeztek a régi idők áttársasozott, sorozat maratonos pizsi bulijaira, amiket a barátnőitekkel tartottatok? Ugye milyen nosztalgikus lenne csak még egyszer utoljára egy ilyen esemény? Persze mostmár kakaó helyett egy fincsi koktél is lehet a poharatokban és stílusában is jobban hajazhat Blair Waldorf féle puccos ottalvós bulijára. Itt jöhetnek az eggyen PJ-k és a vicces játékok.

Kép: Daniela Fernandez
Kép: Etsy

Kemping a szabadban

Hogyha benned is szörnyű emlékeket ébreszt a sulis kemping táborok, akkor ezzel nem vagy egyedül, mi is csak túlélni akartuk. Viszont megnyugtatlak, a mi ajánlatunk elhesegeti az előítéleteidet és új értelmet ad a kemping hangulatának. Lehet már nagy, akár 8 férőhelyes sátrakat venni, ami tökéletes időtöltés lehet a legjobb barátnőkkel. A sátor felállításánál pedig garantált a sok-sok nevetés.

Kép: Carlie Statsky
Kép: Carlie Statsky

Medencés buli

Szerencsére manapság lehetőségek tárháza nyílik meg nekünk, ami az online foglalásokat illeti. Egy kattintással lefoglalhatjuk álmaink penthouse-át egy szuper medencével. Nézzetek szét az Airbnb honlapján. Kiegészítőként pedig számtalan menőbbnél menőbb matracot is választhatunk. Már csak a spanyol zenék és az ananász koktél hiányzik és meg is van a tökéletes karibi hangulat.

Kép: Januray Hart
Kép: Marvelous in the Midwest

Wellnes hétvége

Hogyha szeretnétek nyugis, kellemes hétvégét, akkor nektek a Spa programot tudjuk javasolni. Magyarország telis tele van csodás szállodákkal, ahol félre tudtok vonulni egy kicsit feltöltődni. Használjátok ki a helyszín adta jóga, masszázs és arcpakolási lehetőségeket.

Kép: Kristen Kilpatrick
Kép: Mandee Johnson Photography

Tematikus buli

A menyasszony imádja rajong egy bizonyos filmért, vagy történelmi időszakért? Akkor lepjétek meg egy tematikus hétvégével, ahol például minden a 90-es évek körül forog. Mellette szól, hogy rengeteg frappáns kiegészítőt találhattok az interneten, amik a dekoráció részét képezhetik. Tuti felejthetetlen lenne.

Kép: Alexandria Monette Photography 
Kép: Confetti Fair

Lakóautós kiruccanás

Ez az egyik kedvencünk, hiszen olyan különleges és egyszerű. Öt barátnő összeáll és nyakukba veszik az országutat egy felejthetetlen kalandért. Határt csak az üzemanyag költség szabhat, akár tarthattok egy Európa túrát is és megállhattok a legbulisabb városokban.

Kép: Carlie Statsky
Kép:  A Raw Collection 

Hasonló bejegyzések