Legjobb jelmezötletek pároknak Halloweenre

Nyakunkon a Halloween, ami minden évben okot ad arra, hogy vicces, ijesztő vagy nem mindennapi hacukát húzzunk magunkra. A (jegyes)pároknak pedig szuper lehetőség összeöltözni, páros jelmezt viselni. Összeszedtük a kedvenc párosításainkat, amikkel biztosan ti nyeritek meg a jelmezversenyt.

 

Barbie és Ken

Ha már az idei év legnagyobb mozis durranása a Barbie film volt – ami nem mellesleg rekord bevételt hozott az alkotóknak – mi mással indíthatnánk az ötletbörzét, mint az ikonikus szereplők jelmezeivel.

Inspo: Madison Barton Photography

Khal Drogo & Daenerys Targaryen

Ha ti akartok a legtüzesebb pár lenni az estén, akkor ezzel a havukával nyert ügyetek lesz.

Sandy & Danny Zuko

Egyik kedvenc ötletünk, hiszen a jelmez beszerzése nagyon low budget-es, hiszen a legtöbbek szekrényében fellelhetőek ezek a ruhák.

Neveletlen hercegnő

Akkor már érdemes visszanézni a filmeket is, hiszen az egyik legjobb őszi program egy otthoni mozis este.

Halott menyasszony

Ha jövőre van az esküvőtök, akkor nem is kell tovább gondolkoznotok a jelmezeteken! Már idén van lehetőség magatokra ölteni a fehér ruhát és egy kis művérrel megspékelve igazán félelmetes lesz a végeredmény.

Inspo: Oliwia Szymańska

Stranger Things – Eddie és Chrissy

Bár a sorozatnak nem ők a főszereplői, mi mégis odáig vagyunk ezért az párosjelmezért! De érdemes rákeresnetek Eleven jelmezére is, nagyon egyszerű, de mégis ötletes választás lehet.

 

Jack és Rose

Igaz szerelem, a gazdag lány és a szegény fiú között. Örök klasszikus, amivel nem nyúlhattok mellé!

Inspo: Simply Allison

 

Ross és Rachel

Ha van otthon – márpedig miért ne lenne -szemceruzád, akkor már meg is vagy a jelmezzel! A sztoriból kiindulva, minél többet isztok, annál hitelesebb a maszkara.

NFL sztár a trófeájával

A legnagyobb díj, amit a férfi elnyerhet a választott hölgy szíve, jól mondom? Mutassátok meg a jelmezetekkel is, bármelyik sportággal ötletes lesz.

Filter és filter nélkül

Aktualitása megkérdőjelezhetetlen! A legijesztőbb végeredmény szerintem ennél az ötletünknél valósulhat meg.

Britney Spears és Justin Timberlake

Hiába, nem lehet megunni ezeket a farmer szettetek, amivel Britney és Justin bevésték magukat a legnépszerűbb halloweeni jelmezek történelmébe.

 

Jackie 0. és John F. Kennedy

Annyira elegáns, old money stílusú hacuka, ami most nagy divat, szóval érdemes feltúrni érte a szülők/nagyszülők szekrényét.

Willy Wonka és Violet

Tudtátok, hogy decemberben érkezik az új Willy Wonka ráadásul Timothée Chalamet főszereplésével? Valószínűleg megint berobban a köztudatba a legnépszerűbb csoki mogul története, így ez a jelmez eléggé menőnek számít.

Kourtney Kardashian és Travis Baker

Friss párok number 1 jelmeze, ami szintén könnyen beszerezhető, akár a saját ruhatárunkból össze lehet tenni a szettet. Csak ne felejtsétek el a forró csókokat az egész este alatt, hiszen így lesz a jelmez hiteles.

 

Bármelyik öltözéket is húzzátok magatokra szuper bulit és kellemes kikapcsolódást kívánunk nektek! ❤️

Hasonló bejegyzések