Mivel tudtok haladni az esküvőtök szervezésében karantén idején?

A jelenlegi helyzet sajnos az élet számos területét érinti. Valószínűleg sok párnak okoz álmatlan éjszakát, hogy módosítani kell az esküvőjük időpontját, új szolgáltatókat kell keresni, nem tudnak helyszínbejárásra, kóstolókra, találkozókra menni. Hogyha ti is ebbe a csoportba tartoztok, akkor ez a cikk most nektek szól, ugyanis most adunk néhány tippet, hogy mivel tudtok haladni az esküvő szervezésében a négy fal között. 

Inspirálódjatok!

Most végre van egy kis időtök elmélyülni a Pinterest világában, bújni esküvőszervezős weboldalakat (például a happilyeverweddings.hu oldalát ?). Ezekre a mindennapi pörgésben keveseknek van ideje, de most végre elkaladozhattok és esetleg találhattok olyan ötleteket, amikre nem is gondoltatok volna.

Állítsátok össze az ülésrendet!

Összetettebb feladat, mint amilyennek hangzik, ezért is érdemes nem az utolsó hetekre halasztani. Most lehetőségetek nyílik arra, hogy eltervezzétek és vizualizáljátok, hogy melyik vendég hol kapjon helyet a vacsoránál. Biztosan le fog kötni jó pár órára titeket.

Válasszátok ki az úticélt a nászutatokra!

Tudjuk, hogy jelenleg nehéz belegondolni abba, hogy egy távoli szigetre látogattok el, viszont biztosan feldobja a kedveteket, ha tájékozódtok a lehetőségeitekről. Amikor huzamosabb ideig vagyunk bezárva hajlamosak lehetünk rossz hangulatba kerülni, viszont az utazásszervezés könnyen jobb kedvre deríthet titeket. Ráadául jó közérzettel könnyebben vészelitek át ezt a nehéz időszakot.

Gyakoroljátok a táncot otthon!

Rengetek oktató videót találhattok az interneten különböző esküvői táncokról, próbáljátok meg elsajátítani valamelyiket. Este egy pohár bor után jó kis elfoglaltság lehet.

Válasszátok ki a játékokat!

Általában a ceremóniamester és az esküvőszervizező szokott adni tippeket és ötleteket adni, hogy milyen extrákkal dobhatjátok fel az esküvőtöket, de ti is számos izgalmas megoldást találhattok az interneten böngészve. Összeállíthatjátok a saját kvízeteket is néhány vicces kérdéssel, amivel majd tesztelhetitek, hogy a násznép mennyire ismer titeket.

Készítsétek el a lejátszási listátokat!

Tapasztalataink alapján ezt szokták a párok az utolsó pillanatra hagyni és kapkodva keresgélnek szerelmes számok után. Üljetek le és gondoljátok végig, hogy a kapcsolatotok alatt milyen dalok játszottak fontos szerepet vagy mi az a zene, ami 100%-ban ti vagytok! Mi szólt amikor először csókolóztatok? Mi volt a betétdala annak a filmnek, amit először láttatok együtt? Mi szól legtöbbször a kocsiban? Írjátok össze, hogy mire szeretnétek bevonulni, gyűrűt húzni, táncolni!

Rendszerezzétek a költségeket!

Fontos, hogy mindig tisztában legyetek azzal, hogy kinek, mikor, hogyan fizettek. Hogyha nincs esküvőszervezőtök, aki ezeket vezeti nektek, könnyen elcsúszhattok és azon kaphatjátok magatokat, hogy az esküvőre szánt keretet már jócskán túlléptétek. Érdemes minden eddigi és még tervezett költséget összesítenetek, hogy lássátok mennyi kiadással kell még számolnotok.

Hangolódjatok!

Nézzetek esküvőkkel kapcsolatos filmeket, képzeljétek el, hogy milyen lesz a nagy napon, készüljetek fel lélekben és hangolódjatok egymásra. Bár az esküvő az egyik nagybetűs mérföldkő az ember életében, viszont, ami utána jön az még annál is jobb lesz. A mostani időszak pedig kitűnő lehetőség arra, hogy még jobban megismerjétek egymást. ?

Hasonló bejegyzések