Natural Weddings Masterclass – Élménybeszámoló

Akik aktívan követnek minket Instagramon, azok tudják, hogy a napokban az új Natural Wedding Decor Showroomban jártunk, ahol egy olyan kurzuson vettünk részt, ahol minden a virágok körül forgott. 🙂 Szuper kis csapat volt hivatalos az eseményre, találkoztunk új és régi ‘arcokkal’ egyaránt. Fogadjátok szeretettel a teljes beszámolónkat a nap történéseiről.

A program egy októberi kurzus főpróbája volt, ahova már bárki vehet jegyeket a www.naturaldecorshop.hu oldalán. Szuper ajándék lehet minden növény imádónak, illetve azoknak akik szívesen kipróbálnák magukat a virágkötészet, esküvői dekor világában. Jó tanács: érdemes időben lecsapni rá, hiszen csak korlátozott számban kaphatóak a jegyek.

Nem szeretnénk minden apró részletet elárulni, hiszen akkor nem érné meglepetésként azokat, akik mennek a kurzusra, de azért a főbb témákat, programokat szívesen eláruljuk.

Helyszín, ahogy már említettük a Natural Wedding Decor új bemutatótermében volt, ami egy gyönyörű, karakteres erdő melletti ház, hatalmas ablakokkal és fantasztikus kilátással. Itt fogadott minket a házigazda, Mesi finom limonádéval, kávéval és egy kis pezsgővel.

A nap Mankának, a Kifli és Rezeda megálmodójának az előadásával kezdődött, ahol arról beszélgettünk, hogy hogyan is kell bánni a vágott virágokkal. Beszélgettünk a helyes vágási technikákról, praktikákról, csokor készítési trükkökről és a növények beszerzéséről.

A bemutató után megérkezett mindenféle édes és sós finomság az Egy csipet torta jóvoltából. A már mindenki által ismert és imádott macaronok, édes sütemények mellett most alkalmunk nyílt megismerkedni az új kínálatukkal is, amiben sajtkrém, hummusz mártogatós és szendvics is szerepelt. Isteni volt!

Az étkezés után Johannáé és Andrisé (Chetres Event Decor) volt a főszerep, tőlük ismertük meg az asztalidísz készítés fortélyait. Megmutatattak nekünk néhány zero waste trükköt, hogyan legyen mutatós a végeredmény, aztán közösen készítettünk 1-1 asztaldíszt, amire mind nagyon büszkék voltunk.

Közben Mesi kötött egy tökéletes csokrot, amit a fotósunk Reni kapott meg ajándékba az egész napos munkájáért. 🙂

Mindeközben Kata készített egy makramés kaput, ami a fotóhátterünket biztosította. Szuper volt látni, ahogyan a semmiből elkészül egy ilyen csodás mestermű, ami az aktuális trendekbe maximálisan belepasszolt.

A nap nekünk gyorsan elszaladt, de ne aggódjatok, hiszen a meghirdetett masterclass nektek két napra szól és sokkal átfogóbb csomagot kaptok.
Ez a két nap négy tematikából fog állni (1-1 délelőtt és 1-1 délután):
1. Az első napon az elméleti ismeterek elsajátításával fogtok kezdeni, Manka vezetésével, amiről a cikkünk elején meséltünk.
2. Utána a csokrok lehetséges formáiról és kellékeiről lesz szó, illetve Esküvődekor Nóri lélegzetelállító alkotásaiból tanulva készíteni fogtok egy menyasszonyi csokrot.
3. A második napon olyan asztaldíszeket csináltok, amiket a képeinken is láthattok, mi nagyon élveztük!
4. A nap másik felében installációkat készítetek és a végén együtt feldekoráljátok majd a Plus52 helyszínen a vacsoraasztalt, és ott lesz egy közös étkezés.

Szuperül hangzik, igaz? 🙂

Azoknak a lányoknak, fiúknak ajánljuk a kurzust, akik velünk együtt rajonganak a virágokért, a modern trendekért és az esküvői dekorációért, kreatívak és szívesen kipróbálnák magukat ezen a területen. Linket a jegyvásárláshoz itt találtok, ahol a plusz programokról is olvashattok.

Hogyha más kurzus is érdekelne, akkor érdemes szétnéznetek a Natural Wedding Shop oldalán, ahol még meghívókészítésre és táblakészítésre is tudtok jelentkezni.

Résztvevők a két napos Masterclasson:

Előadók:
Natural Wedding Decor
Kifli és Rezeda
Pálffy Kata
Chetres Event Decor
Esküvőidekor Nóritól

Fényképek:
Török-Bognár Reni

Ételek:
Egy Csipet Torta

Pillanatképek:

Hasonló bejegyzések