Gender Reveal Party

Koncepció:
STÍLUS

Családias
HELYSZÍN

Ndustrial Stúdió
ÉVSZAK

Tél
SZÍNEK

AZ ESEMÉNYRŐL

Esküvők mellett az egyik kedvenc esemény, amit szervezhetünk az a gender reveal buli. A szülők életében a kisbaba érkezése önmagában hatalmas élmény, a baba neme pedig az esemény tortájának a koktélcseresznyéje. Hiszen minden leendő anyuka és apuka szájából azt hallhatjuk, hogy mindegy mi lesz csak egészséges legyen, ezt mi is tanúsíthatjuk. A saját buli szervezése a Happilynél mindig különösen nagy izgalommal jár. Már alig vártuk, hogy elérkezzen a nagy nap és kiderüljön kisfiúval vagy kislánnyal gyarapodik a család.

Azt elöljáróban tudtuk, hogy nem otthon szeretnénk tartani a bulit, hiszen viszonylag nagy családunk és sok barátunk van, akiket nem akartunk kis térben összezárni Covid ideje alatt. Fontos volt nekünk az is, hogy ne étteremben tartsuk meg az eseményt, nem szerettünk volna idegen emberek (akár más vendégek, pincérek) előtt átélni egy ilyen intim pillanatot. Így esett a választásunk az Ndustrial Evets IX-es blokkjára, ami tökéletesen hozta az ‘otthoni, amerikai konyhás-nappalis’ hangulatot, a maga egyedi stílusával.

A délutáni snack partyra a vendégeknek Secret Chef szendvicsekkel, mártogatósokkal készültünk, a pogácsákat és kedvenc desszertjeimet az Egy Csipet Torta készítette.

A luficsokrot és a konfettiket a Konfetti and Co. csapata csinálta biztosította számunkra.

A képeket pedig B.S. Kitti Photographynak köszönhetjük.