Judit & Dani

Koncepció:
STÍLUS

Romantikus
HELYSZÍN

Tópart
ÉVSZAK

Tavasz
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Judit és Dani egy gyönyörű, áprilisi délutánon mondták ki az igent a Balaton-parton. Konkrét elképzelésük volt a helyszínt illetően, mely a balatonvilágosi Tópart Hotel volt, utána kérték a segítségünket a további szervezésben. A vízpart és a hotel bája mindenkit elvarázsolt. A pár és családja már előző nap megérkeztek a hotelbe, melynek teljes egésze az esküvő vendégeinek állt rendelkezésre. A gyönyörű menyasszony a hotel panorámás termében tudott készülődni koszorúslányaival. A nagyszerű időnek köszönhetően, a kertben volt a vendégvárás, ahol limonádékkal és igazi balatoni lángossal kedveskedtek a szállodában dolgozók az érkező vendégeknek.

A szertartás nem volt mindennapi – stégen zajlott, közvetlenül a tó felett – így festői kilátás tárult a násznép és a pár elé egyaránt. Ezt követően került sor a gratulációkra, csokordobásra, közös fényképek készülésére. A fogadás a hotel éttermében volt, ahol a megható beszédek után hozzá is láthattak a vendégek a finom vacsorához. A sötétedés után, mesébe illően megvilágított kertben folytatódtak az események. Csillagszóró alagút alatt átsétálva láthatta meg a pár az esküvői tortát. Mindezek után a menyecsketánc és a hajnalig tartó ünneplés sem maradhatott el.

RÓLAM MONDTÁK

,,Dia segítsége az esküvőnk szervezésében és lebonyolításában azt hiszem teljesen elengedhetetlen volt. A legelején kicsit féltünk tőle, hogy nehéz lesz esküvőt szerveznünk külföldről Magyarországra, ám Dia segítségével már majdhogynem könnyű volt. Szuper lelkiismeretesen segített nekünk a szervezés legelső napjától a lagzi éjszakájának végéig. Remek ötletei voltak a legapróbb részletekbe menően, amivel még sokkal egyedibbé tettük a Mi napunkat. Az esküvő napján szinte beleolvadt a tömegbe (szerintem a legtöbb vendégnek fel sem tűnt a jelenléte), de mégis egyből megtaláltuk, ha bármilyen problémánk akadt… a hős, akire minden házasuló párnak szüksége van!  Külön kiemelnénk, hogy mennyire szuper szolgáltatói csapatot sikerült a segítségével találnunk az esküvőre, akik mind teljesen a Mi igényeinkhez igazodtak.


Tényleg semmivel sem kellett foglalkoznunk aznap, csakis a pillanatok megélésével és egymással, amiért iszonyatosan hálásak vagyunk! 
Kedves Dia! Minden tökéletes volt, nagyon nagyon köszönjük!