Marija & Tibor

Koncepció:
STÍLUS

Bensőséges
HELYSZÍN

Hemingway Étterem
ÉVSZAK

nyár
SZÍNEK

Bensőséges hangulat, kötetlen beszélgetések, könnyed menetrend jellemezte Marija és Tibor esküvőjét.

A 11. kerületi Hemingway Étterem tökéletes helyszínnek bizonyult. Finom ételekkel fogadták a családot és közeli barátokat, a szertartás is beltéren került megrendezésre a pár kérésére.

Az étterem maga elég díszes, meghatározó színekkel rendelkezik, a tökéletes dekorációt a Képzeld el! csapata készítette.
Litván – magyar esküvőről van szó, többen ez alaklommal találkoztak először. A könnyed ismerkedést egy játékkal segítettük: mindenki kapott egy küldetést, melyet teljesítenie kellett. Sokaknak segítség nélkül sikerült a nyelvi akadályok ellenére is.
Játszottunk még nehezen kiejthető szavak játékát és a gyermekeket külön helyen szórakoztattuk gyöngyfűzéssel, festéssel, rajzolással és különféle interaktív játékokkal.

Tarcsa Dávid ceremóniamester magyarul és angolul vezényelte a nagy napot, melyet ezúton is köszönünk neki.

Az ételeken és italokon kívül a technikát és a bulit is a helyszínnek köszönhetjük.

Az est egyik fénypontja a tortaceremónia volt, ezalkalommal nem alagutat állítottunk a csillagszórókból, hanem körbeálltuk a párt. A képek magukért beszélnek, melyeket Varga Csaba készített.

Az eseményen egy festmény is készült, a művészek a vendégek voltak, a végeredmény pedig egy örökre szóló emlék. Marija és Tibor is szereti a tetoválásokat, így beszereztünk pár lemosható verziót, amit szintén imádtak a vendégek.

Az isteni finom tortát Sütike Műhely alkotta.

Marija ruhája egyedi elképzelés alapján készült, melyet Grószné Kmetty Ildikó valósított meg.

Fantasztikus embereket ismerhettünk meg Marija és Tibor személyében, köszönjük, hogy a részesei lehettünk a Nagy Napnak!