Zsóka & Krisztián

Koncepció:
STÍLUS

HELYSZÍN

LUA Resort
ÉVSZAK

nyár
SZÍNEK

Zsóka és Krisztián esküvőjének szervezése egy igazán különleges folyamat volt mindannyiunk számára.
A csodálatos LUA Resort adott otthont az ünneplésnek, a szálloda előtti kert részen egy gyönyörű víztiszta sátorban mulattunk napfelkeltéig.

Fantasztikus szolgáltatókkal volt alkalmunk együtt dolgozni:
A képeket Bella Rose Dia készítette, a videót Drone4U csapata. A varázslatos dekorációt Sabina Decors és csapata alkotta, a hangulatról pedig Herendi Gábor ceremóniamester gondoskodott.

A vendégvárást és a polgári szertartást a Rooftop bárban tartottuk, ahol az élő zenét Flora Acoustic játszotta. Bár az égi áldást – egy kis esőt – az utolsó pillanatban megkapták Zsókáék, ez kedvünket nem szegte.
Napunk a Tihanyi Bencés Apátságban folytatódott, ahol csodálatos templomi ceremónia keretén belül Isten színe előtt is házasságot kötöttek.

Vacsora után a jó hangulatról Fischer Norbi és zenekara gondoskodott, később pedig DR BRS zenélt.
Lehetőségünk volt a Photofun Company jóvoltából fotókabinban pózolni és 360 Selfiet készíteni, melynek hátterét ZS&K óriásbetűk adták a Typotéka jóvoltából. Az élőteraszon vízipipa mellett jókat beszélgettünk, melyet köszönünk a Shisha Time csapatának.

Az isteni finom desszerteket és tortát Streit Kriszti készítette, a Desszeretlek megálmodója, aki ez alkalomból sacher ízű cakepopokat is készített.

Az egész napos hang és fénytechnikáért köszönet az Eventech csapatának.

Köszönjük minden szolgáltatónak, hogy szível lélekkel emelték a nap színvonalát és boldog, hosszú házasságot kívánunk Zsókának és Krisztiánnak!