Petra & Martin

Koncepció:
STÍLUS

Vagány elegancia
HELYSZÍN

Halászbástya, Corinthia Hotel Budapest
ÉVSZAK

nyár
SZÍNEK

Petra és Martin esküvőjét két napon keresztül előprogramok előzték meg: többek között a Városliget Cafében ebédeltünk, Széchényi fürdőben fürdőztünk, várost néztünk és elegáns elővacsorát tartottunk a Kiosk Étterem kertjében.

Az esküvő két helyszínen zajlott Budapesten, a szertartást a Halászbástyán rendeztük meg, a vacsorát és bulit a Corinthia Hotel Báltermében.

Gyönyörű nyári napunk volt, impozáns kilátással. A Halászbástya teraszán Kovács Andrea szertartásvezető adta össze Petrát és Martint, majd állófogadás keretén belül ünnepeltük Petráékat. A hangulatról Flora Acoustic élőzenével gondoskodott.

Farkas Stefán, a Ceremóniamester Szövetség tagja magyarul, németül és angolul vezette az esküvőt.
A csodálatos dekorációt és grafikát mindkét helyszínen az ODU Design csapata alkotta meg. A képeket DoArt Photography, a videót pedig Just Stay Natural Balázs készítette.

Az esküvő egyik különlegessége, hogy csak vegetáriánus és vegán ételek kerültek felszolgálásra, így természetesen a sütemények és a torta is mentes volt, melyeket a Hearty Vegan Cakes csapata készített.

Az esküvőre különböző országokból érkeztek a vendégek, aa vacsora alatt egy különleges, igazán magyar néptánc show-val kápráztattuk el a közönséget.

A technikáért és a buliért köszönet a Show4You csapatának!

Az esküvő hangulatát leginkább úgy tudnánk leírni, hogy klasszikus stílusba öltöztetett vagányság.
Köszönjük, hogy a részesei lehettünk!