Street fashion – pénztárcabarát menyasszonyi ruhák

Bár imádjuk a hazai és nemzetközi tervezőket, menyasszonyi ruhaszalonokat, mindig kutatjuk a további lehetőségeket. Az esküvőszervezés során gyakran megugranak a költségek gyakran borsos árat kérnek a ruhaszalonok is egy-egy ruháért. Ahhoz, hogy könnyítsünk a helyzeteteken, és véletlenül se a pénztárcátokon, ezzel a cikkünkkel érkeztünk a segítségetekre, hogy adott esetben egy csodás, de kedvező árú ruhában mondhassátok ki az igent.

 

Letisztult, elegáns

Amennyiben ti is inkább az “egyszerű, de nagyszerű” elvet követitek, akkor biztosan nem lőttök mellé a H&M legújabb menyasszonyi ruháival. Gyönyörű kollekciót dobtak a piacra, rendkívül baráti áron. Hogyha a méret nem vált be, akkor egyszerűen visszaküldhetitek.


H&M – 49 950 Ft

H&M – 69 950 Ft

Asos Edition – kb. 52 000 Ft

A rövid fazonok

Elsőre talán merésznek tűnhet, de miért is ne lehetne játszani a ruha hosszának a méretével? Akin már volt menyasszonyi ruha, azok tudják, hogy bizony embert próbáló súllyal rendelkeznek, amit olykor 35 fokos kánikulában kell elviselni. Higgyétek el, ezek a rövid darabok a megváltást jelentik a nap végére.


H&M -17 995 Ft

Asos Edition – kb. 33 000 Ft

Asos Edition – kb. 44 000 Ft

Nyakba akasztós

Meghan Markle inspirálta csodaszép darabok, amik nagyon menők lesznek 2020-ban is. Fiatalos és könnyed, de mégis elegáns és örökzöld. Te is beszerezheted ezeket a kis csodákat szenzációs áron.


IVY&OAK – kb. 84 990 Ft

Lipsy – kb. 15 000 Ft

Asos Design – kb. 35 000 Ft

Izgalmas megoldások

Akik szeretnének egy kis különlegességet csempészni a ruhájukba, azoknak ezeket a darabokat ajánljuk. Nem csicsás, mégis eltér az egyszerűbb vonalaktól. A násznép biztosan imádni fogja ezt az eklektikus stílust.


Briano – kb. 130 000 Ft

Asos Edition – kb. 55 000 Ft

H&M – 69 990 Ft

Csipke, csipke és még több csipke

A csipke sosem fog kimenni a divatból, legalábbis, ami a menyasszonyi ruhákat illeti. Nőies és klasszikus megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Aki vintage vagy rusztikus esküvőre vágyik, azoknak elengedhetetlen egy ilyen fehér szépség. Ilyen áron igazán megéri!


Asos Edition – kb. 55 000 Ft

Asos Edition – kb. 55 000 Ft

H&M – 59 990 Ft

Gyöngyök és minták

Végezetül bemutatnánk nektek ezeket a fantasztikus A-vonalú ruhákat. Mi teljesen odáig vagyunk a mintákért és a csillogó díszítésérr. Mindkét ruha beszerezhető az Asos-ról, ahol a házhozszállítás és a visszaküldés is ingyenes. Egy próbát megér.


Bronx & Banco – kb. 97 000 Ft

Asos Edition – kb. 83 000 Ft

Asos Edition – kb. 50 000 Ft

Bónusz

A second-hand szeptember és a környezettudatosság jegyében pedig szeretnénk egy további lehetőségre felhívni a figyelmeteket. Ne zárkozzatok el másodkézből menyasszonyi ruhát választani. Számos internetes oldalon, Facebook csoportban, vintage boltokban tudtok válogatni olyan ruhák közül, amiben már valaki kimondta a boldogító igent. Kár lenne értük, ha innentől csak egy szekrényben porosodnának.

Reméljük találtatok olyat, amiben szívesen állnátok oltár elé! Kérjük osszátok meg velünk, ha egy street fashion ruhadarabra esett a választásotok. 🙂

Hasonló bejegyzések