Stresszmentes nagy nap – tanácsok menyasszonyoktól

Egy esküvő megismételhetetlen esemény az életetekben. Épp ezért a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat. Három volt menyasszonyt kértem meg, hogy osszák meg tapasztalataikat, mire érdemes odafigyelni aznap, hogy elkerüljétek az idegeskedést.

 

Kati, 29 éves

,,Ez a nap csak rólatok szól és ezért semmi mással nem szabad foglalkozni, csak azzal hogy ti ketten boldogok legyetek. Nem lehet mindenkinek megfelelni, ezért ne is próbálkozz.

Én kiengedett hullámos hajat szerettem volna és tartottam magam végig ehhez az elképzeléshez, DE! azzal nem számoltam, hogy esni fog az eső… A frizura tönkrement: az én hajam kiegyenesedett, a póthaj pedig göndör maradt, a két hajtípus összegubancolódott és ennek az lett az eredménye, hogy mire a templomba kellett mennünk, vállalhatatlan volt a fejem… Ezért a szállodában gyorsan hajcsattal oldalra fésültem amennyire tudtam és fátylat raktam a fejemre, amit egyáltalán nem akartam, de szerencsére az anyósom rábeszélt, hogy legyen nálam egy minden esetre… Rossz beismerni, de igaza lett… És az egészben a legjobb, hogy abban a pillanatban abszolút nem érdekelt, mert boldog voltam és tudtam, hogy már nincs idő es nincs fodrász aki segítene, ezért elfogadtam...

Lesznek olyan meghívottak akik végig fognak mérni a szemükkel, velem megtörtént amikor bevonultam a templomba, nagyon rossz érzés volt, ezért KÉRLEK senki mást ne figyelj csak a jövendőbeli férjedre!

A nap annyira gyorsan elrepül, hogy reggel 5-kor azt fogod kívánni, bárcsak újraélhetnéd! Ezért élvezd minden pillanatát!’’stresszmentes esküvő   Kép: Georgina Gácsi  

Annamari, 27 éves

Tudom, hogy mindenki úgy képzeli el az esküvőjét, hogy minden tökéletes lesz, pont ahogyan kislány korában megálmodta, de ha valami hiba csúszik a számításba, nem szabad rágörcsölni, mert 20 év múlva vicces sztoriként fogjátok felemlegetni.

1.) Csináltass próbasminket, hogy ne az esküvő napján derüljön ki hogy béna a sminkesed.

2.) Szánj bőven pénzt a fotósra, ez lesz a legfontosabb ami megmarad a szép emlékeken kívül.

3.) Előre közöld a vendégekkel mit szeretnétek nászajándék gyanánt, ne hozd őket kínos helyzetbe!

4.) Igyál sokat, mert szebb lesz a bőröd és az éjszakázást is jobban bírod majd!

5.) Nem kell minden vendéggel foglalkoznod, az legyen a legfontosabb, hogy TI jól érezzétek magatokat, mert ez Rólatok szól!

6..) Egy feles feszültségoldásnak jó, de ne idd magad öntudatlanra az esküvődön, mert nincs is csúnyább egy részeg menyasszonynál (ne aggódj, így is eleget fogsz nevetni a részeg rokonokon/barátokon).’’

stresszmentes esküvő 2    Kép: Fotóemlékek

Bea, 26 éves

,,Igazából az esküvő napján már tényleg nem érdemes rágörcsölni semmire, biztos mindenki hetekig, hónapokig szervezte, tervezte az esküvő minden részletét, azon a napon a menyasszony feladata, hogy élvezze a Nagy Napot!

Azért annak, aki nagyon izgulós egy feles biztos jól jön még indulás előtt, hogy bátorságot adjon, valamint mindenképp kötelezővé tenném a felest a nyitótánc előtt 🙂

Ami jól jöhet még a szertartások előtt az a mentolos cukor, hogy nehogy elhalkuljon vagy éppen ne legyen hangja a menyasszonynak kimondani az Igent a nagy izgalomban.

Tényleg élvezze a pár az esküvőt, ha ők jól érzik magukat akkor a vendégek is jól fogják. Nagyon hamar eltelik a nap, nem szabad gondolkodni akkor már, csak élvezni minden pillanatát.” 

stresszmentes esküvő 3    Kép: Esküvői Riport Fotó

D.

 

Hasonló bejegyzések