Thais és Tamás brazil-magyar esküvője

Thais és Tamás egy életvidám, vagány páros, akikkel öröm volt az esküvőszervezés. Mindenhez pozitívan álltak hozzá, rengetek ötletük volt, melyek megvalósításához kérték a segítségünket. A párt egy közös munka hozta össze, azóta együtt járják az egész világot. Szerelmüknek a távolság és az időeltolódás sem volt akadály, a szervezés nagy részében a menyasszony Bangladeshben, a vőlegény pedig Afrikában dolgozott. Most betekintést engednek életük egyik legszebb napjába, aminek minden perce varázslatos volt.

Fénykép: Wondeer Wedding

Dátum: 2019. július 6.
Helyszín: Wedding Wood
Vendégek száma: 120 fő
Stílus: rusztikus
Színek: fehér, smaragdzöld, rózsaszín, narancssárga

Meséljetek arról kérlek, hogy hogyan ismerkedtetek meg, milyen volt az első randevútok? 

2017 óta vagyunk egy pár, egy svédországi workshopon találkoztunk, már ekkor nagyon megtetszettünk egymásnak. A találkozásunk után eltelt néhány hónap az első randevúig, amire Bankokban került sor. Az első randi után már tudtuk, hogy együtt akarunk lenni. Ezután kezdünk bele a randi turnékba a világ minden táján, mert Tamást a munkája Koppenhágába, engem pedig Pakisztánba hívott. De sikeresen küzdöttük át a távolság és az időeltolódás által okozott nehézségeket.

Mi volt a legnehezebb az esküvő szervezésében?

Az elején az volt a legnehezebb, hogy nem tartózkodunk Budapesten, emiatt eléggé aggódtunk, de amikor láttuk, hogy Diana és Eszter miként gondoskodik az összes részletről és ellenőrzi, hogy minden terv szerűen alakuljon, sokkal könnyebbé tette a dolgot. Mivel sok külföldi vendégünk volt szerettük volna, hogy mindenki emlékezetes időt töltsön az esküvőn. Az üdvözlő ajándékokat, a weboldalt és a meghívót is úgy tervezzük, hogy könnyebbé és szórakoztatóbbá tegyük a vendégeknek.

Magyar-brazil esküvőtök volt. Mik voltak a legfontosabb dolgok, amiket szerettetek volna, hogy megjelenjen az országotokból?

Biztosítottuk, hogy mindkét kultúra integrálódjon az esküvőn. A dekorációhoz élénk színeket választunk, amelyek Brazíliára emlékeztethette a násznépet. A vacsorához pedig tradícionális magyar ételeket választottunk. Fontosnak tartottuk azt is, hogy a szertartás és a buli is a lehető legjobban összehozza a vendégeket.

Mikor kezdtetek el izgulni az esküvő miatt?

Minden megváltozott a helyszínbejárás után, amikor találkozunk a dekorosokkal és konkrét terveket készítettünk a szertartásra és a partira. Már éreztük, hogy milyen különleges lesz, és onnantól számoltuk vissza a napokat.

Mit vártatok az esküvő napjától?

Nagyon vártuk a szertartást, ez volt számunkra a nap legemlékezetesebb pillanata. A legnagyobb ajándék az volt, hogy minden vendégünk, részese lehetett ennek a felejthetetlen momentumnak. 

Milyen visszajelzéseket kaptatok a vendégeitektől?

Mindannyian áradoztak arról, hogy milyen emlékezetes esküvő volt. A szertartástól a buliig mindenki élvezte az összes pillanatot. Az apró részletek elvarázsolták a vendégeket, például a fagylaltbár a szertartás után, illetve a fotókabin a partin és a csodálatos magyar ételek.

Mik voltak a terveitek a nászutat illetően?

A gyönyörű Seychelle-szigetekre mentünk újratölteni az akkumulátorainkat 🙂

Mi volt a kedvenc dolgotok az esküvőben?

A ceremónia tökéletes volt, pont úgy, ahogy elképzeltük. A barátaink beszédei szintén fantasztikus hangulatot adtak a bulinak. Mindenki érezte, hogy ez az esemény több, mint egy sima esküvő, valójában ez a két család egyesülése volt.

Thais, Tamás, van valami tanácsotok a jövő menyasszonyainak / vőlegényeinek?

Ügyeljen arra, hogy jó esküvőszervező segítségét kérjék, mert ez különbséget fog tenni a végeredményben. Ismerkedjenek meg már az esküvő előtt a szolgáltatókkal. Amennyiben van rá lehetőségük, talán beszéljen azokkal a párokkal, akiknek már korábban volt esküvőjük a szolgáltatókkal, így tudnak visszajelzést adni a munkájukról. De a legfontosabb, hogy élvezze a pillanatokat a tervezéstől a nagy napig! Ez lesz az életük legemlékezetesebb napja, és miután véget ért, csak azt fogják kívánni, hogy újra átélhessék.

Közreműködők:

Szervezés, lebonyolítás: Happily Ever Weddings by Diána Vígh

Helyszín: Wedding Wood

Catering: Budapest Party Service

Fotó: Wondeer Wedding

Film: La Mémoire

Szertartásvezető: Bánhegyi Barbara

Dekoráció: Fleur and Ballon

Bútorok: Chair Style

Torta: Egy csipet torta

Technika, dj: Show4you

Smink: Újfalusi Emese

Fodrász: Gellérthegyi Dávid

Fagylaltos kocsi: Tündérgombóc

 

Hasonló bejegyzések