Új projektjeink – gender reveal, babaváró és egyéb rendezvények

A Happily Ever Weddings fő profilja – mint a nevünk is elárulja – esküvők teljes körű szervezése. Ez nem csak munka számunkra, hanem szenvedély, amit teljes odadással és lelkesedéssel végzünk. Fantasztikus érzés családok egyik legfontosabb eseményének a szervezőjének lenni. Viszont egy család életében nem az esküvő az első és az utolsó rendezvény. aminek fontos jelentősége van. Legyen szó lánykérésről, lány- és legénybúcsúról, babaváróról vagy születésnapról, mi örömmel segítünk, hogy a nagy eseményt megszervezzük, levegyük a terhet a család válláról és a lehető legkülönlegesebb, legtökéletesebb rendezvényt valósítsuk meg.

Lánykérés

A lánykérés az egyik legizgalmasabb pillanat minden pár életében. Abban az érzelmekben teli állapotban kizárjuk a külvilágot és csak arra a pillanatra koncentrálunk, ami az egész hátralévő életünkre hatással lesz. Kedves Urak, ahhoz, hogy ez a momentum stresszmentes és egyedi legyen, kérjétek bátran a mi segítségünket, hogy a háttérből irányíthassuk az eseményeket. A lánykérés olyan mesébe illő, felejthetetlen pillanat lesz, amire ti is és szívetek választottja is örökké emlékezni fog. A következő lépés pedig az eljegyzési buli, illetve természetesen az esküvő, aminek a megszervezése a specialitásunk. ?

Képek: Jake Snow and Marie Fe, CCL weddings + events

Lánybúcsú, legénybúcsú

Bizonyára te is részt vettél már egy ilyen eseményen, ha elmúltál 20 éves és a barátaid elkezdtek házasodni. Nos, a lánybúcsúról valamiért sokaknak még mindig a limuzin tetőablakában álló csaj csapat ugrik be, akik közül az jövő menyasszonya egy fátyollal megkülönböztetve a többiektől, petrezselymet és óvszert árulva próbál átvészelni – egy valljuk be – kínos estét. ‘Happily verzióban’ ezt is másképp álmodtuk meg. Különleges helyszínen, menő ruhákban, gyönyörű dekorációval, finom ételekkel, italokkal és egy hatalmas bulizással búcsúztathatják az arát a legjobb barátnői. A lánybúcsús inspirációs anyagunkat megtekinthetitek a honlapunkon.

Kép: Teodora Simon Photography

Gender reveal party

Angolul jobban hangzik, mint magyarul, de ha fordítani kéne nagyjából úgy hangzana, hogy ‘baba neme váró buli’. Mint minden hasonló esemény, ez is Amerikából ered természetesen. Elsőre akár furcsának is tűnhet, de ha belegondolunk, nagyszerű ötlet a szeretteink körében megtudni és megünnepelni a legújabb családtag nemét, hogy kisfiúval vagy kislánnyal bővül-e a család. Számtalan lehetőség van a baba nemének a leleplezésére, lufiktól, tortán át a konfettiig, mi segítünk, hogy a hozzátok legközelebb álló verziót találjuk és valósítsuk meg. A leleplezés pillanata pedig garantáltan felejthetetlen lesz! Lessétek meg Diáék gender reveal partyját a portfóliónkban, vagy akár angolul is elolvashatjátok az élménybeszámolót Dia személyes blogján.

Képek: Jánossy Noémi Photography

Baby shower

A baby shower, azaz babaváró buli már biztos mindenki számára ismerősebben hangzik. Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm, ezért is szokták a harmadik trimeszter során egy zsúr keretein belül megünnepelni a kicsi érkezését. Ilyenkor összegyűlnek a legközelebbi barátok, családtagok és finom falatok, vicces játékok és nagy nevetések közben egy kellemes délutánt eltöltenek. Ilyenkor szokás ajándékkal elhalmozni a babát (erre utal a shower kifejezés) és a kismamát. Lehet csak lányos eseménnyé tenné, de nyugodtan bevonhatjuk a fiúkat is. Mi a babavárókat is szeretnénk új szintre emelni: olyan eleganciával, olyan figyelemmel a részletekre, olyan ízléses dekorációval, mintha csak egy mini esküvőn lennénk, ami szuperül mutat majd az emlékalbumokban.

Képek: Kövesdi Réka Photography

Születésnapok

Nem csupán a gyerekeknek! Kortól függetlenül várjuk a megkereséseket azoktól, akik szeretnének egy igazán tökéletes születésnapi bulit. Legyen szó tematikus zsúrokról vagy meglepetés bulikról, mi megvalósítjuk. Amennyiben szívesen szereznétek örömet az egyik szeretteteknek, de nem tudjátok hogyan is vágjatok bele egy szülinap megszervezésébe, vagy magatoknak szeretnétek egy nagy bulit a szervezés stressze nélkül, örömmel állunk rendelkezésetekre.

Képek: GampinccoTell Love and Chocolate

Egyéb családi rendezvények

Akár a mottónk is lehetne, hogy ‘Mindig van ok az ünneplésre’. Márpedig ez tényleg így is van, mi úgy gondoljuk, hogy ebben a rohanó világban, ha van alkalmatok összegyűlni a barátaitokkal és a családtagjaitokkal, akkor éljetek a lehetőséggel. Legyen szó házassági évfordulóról, keresztelőről vagy egy laza piknikről, mi szeretnénk minden pillanatot olyan csodásra varázsolni nektek, hogy sose felejtsétek el. Sokak számára egy rendezvény vagy akár csak egy vacsora szervezése, megterhelő munka, ami sok nyűggel és mosogatnivalóval jár, de nem muszáj, hogy így legyen.

Képek: StepOnMe Photography, Celeb-diary

Kicsit furcsán hangozhat, hogy szeretünk egy családot a lánykérés pillanatától a gyerekvállalásig elkísérni, de ez óriási öröm számunkra, hiszen mindig fáj a szívünk, ha véget ér egy esküvő és a szeretett párjaninktól el kell búcsúznunk. Így viszont életük további fontos eseményeinek is részesei lehetünk és még különlegesebbé tehetjük őket.

Kép: Kövesdi Réka Photography

Keressetek minket, hogy levehessük a vállatokról a szervezés gondját és életetek legszebb pillanatait még emlékezetesebbé varázsolhassuk. Nekünk ez a szenvedélyünk! 🙂

 

Hasonló bejegyzések