Baby shower

Koncepció:
STÍLUS

Bohém
HELYSZÍN

Kerti-Party
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESEMÉNYRŐL

Korábban beszámoltunk már a közösségi felületeinken arról, hogy repertoárunk kibővült, és immár babaváró és egyéb családi rendezvények megszervezését is vállaljuk. Az ihletet Dia, a Happily Ever Weddings megálmodója adta, hiszen hogyan másképp is ünnepelhettük volna meg első kisbabájának érkezését, mint egy hamisítatlan, bohém babyshower-el. A tökéletes party megszervezéséhez profi segítségre volt szükségünk: a megálmodott dekort a Natural Weddings csapata keltette életre, az isteni desszertekről ki más gondoskodhatott volna, ha nem Szandra, az Egy csipet tortától, a gyönyörű képeket pedig Kövesdi Rékának köszönhetjük. A kismama kedvenc édessége, a fagyi sem hiányozhatott, amit külön köszönünk a Fragolának.

A kerti-party alap kompozíciója rendhagyó volt, hiszen a szokásoktól eltérően férfiak is részt vettek az eseményen. Külön volt egy női és férfi asztal, amit dekorációban is elkülönítettünk, a hölgyeknek virággal, az uraknak egy üveg sörrel kedveskedtünk köszönetajándék képpen.

Különböző kvízekkel és tesztekkel mérettük meg a legközelebbi barátaink és családtagjaink tudását. A vendégek pelusokon hagytak üzenetet Diának és Petinek, amik azóta is mosolyt csalnak az arcukra az éjjeli pelenkacseréknél.

2019. június 23-án Gulácsi Dominik Zoltán megszületett, mi pedig már alig várjuk az első szülinapi buliját! Sok egészséget és boldogságot kívánunk az egész családnak! 🙂