Bohém lánybúcsú

Koncepció:
STÍLUS

Bohém sikkes
HELYSZÍN

Régi bánya
ÉVSZAK

Tavasz
SZÍNEK

A PROJEKTRŐL

Gulácsi-Szakács Emesének, a Natural Wedding Decor dekorosának, nagy vágya volt, hogy készüljön egy lánybúcsús styled shoot. Lelkesen fogadtuk az ötletet, amikor a segítségünket kérte ehhez és rögtön bele is csaptunk a szervezésbe.A gyönyörű képeket a Wed Over Hills női tagja, Simon Teodóra készítette, a filmet pedig a tehetséges Szín Róbert.

Amikor a fotózást elképzelve becsuktuk a szemünket, sivatagi fesztivál hangulat lebegett előttünk. Simon Teónak köszönhetően találtunk rá erre a balatonfelvidéki bányára. A fehér kövek és dombok tényleg elképesztő látványt nyújtanak, képen és élőben is.

A dekor legnagyobb eleme a farönkökből állított sátor alatti piknik volt, amit színes párnák és szőnyegek, rose gold kiegészítők és kék asztali futó díszített.  A papír kiegészítőket kézzel festette Emese – összhangban a dekorral – vízfestekkél, ananász motívummal. Még egy prosecco bárt is készítettünk, ami ugyebár minden lánybúcsún jól jön.

Az Egy csipet tortának is szempont volt, hogy az édességek a bohém színvilágot tükrözzék, lazacrózsaszínes, vízfesték hatású tortát készítettek, a desszertasztalra pedig színes macaronok, mangós panna cotta és egy tálca mogyorókrémes Paris-Brest is került.

Stílushoz passzoló öltözetet a Kamala Kaftan-tól kaptunk, akiknek a ruhái nemcsak szépek és kreatívak, hanem ráadásul etikusan és fenntarthatóan készülnek.

Fodrászunk, Süle Gábor, kérésünkre lány hullámokat, bohém fonatokat alkotott a lányoknak. Kardos Julcsi pedig nagyon finom, szájhangsúlyos sminkeket készített föld színekkel, barackos-rózsaszínes rúzsokkal.