Dóri & Ádám

Koncepció:
STÍLUS

Romantikus
HELYSZÍN

Sorg Villa
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Van egyfajta különleges hangulata a kis esküvőknek. Úgy gondolom, hogy egy kicsi, 30 fős, 21:00-ig tartó esküvőbe is lehet annyi energiát, szeretetet ‘belepréselni’, mint egy hetedhét országra szól lakodalomba. Dóri és Ádám egy meghitt, családias esküvővel szerették volna megünnepelni szerelmüket, valamint egy kis kápolnában kimondani a boldogító igent. Első látásra beleszerettek a Sorg Villába, így hozzá közel eső Anna kápolnában tartottuk az egyházi szertartásukat. A menyasszony igazi hercegnős, rózsaszín, fehér dekorációt álmodott meg, amit a Blush Wedding Decor csempészett a villába.
A nap kreatív fotózással kezdődött, ahol már a gyönyörű menyasszony teljes pompájában ragyoghatott Újfalusi Emese sminkes és Jordán Kamilla kezei által. Mesés ruháját a Daalarnából szerezte be.
Jánossy Noémi sötét színvilágú képei tökéletesen passzoltak a helyszín adottságaihoz, Weddingroll pedig az esküvői filmről gondoskodott.
A pár bulizni nem szeretett volna, viszont szükségünk volt valakire, aki az aláfestő zenéről gondoskodik, a vendégvárás és a vacsora alatt a Flóra és Bálint Acoustic zenélt, később a Show4you biztosította a szuper hangulatot.
Az este tortázással ért véget, ami nagyon elegáns és klasszikus külsőt kapott, Suri Dominika munkája volt.

RÓLUNK MONDTÁK

„Köszönjük szépen még egyszer a segítségedet és az együttműködést. Nagyon szuper volt minden! Örülünk, hogy megismertünk! 💞”