Dóri & Tomi

Koncepció:
STÍLUS

Natúr
HELYSZÍN

Befagyott Balaton
ÉVSZAK

Tél
SZÍNEK

A PROJEKTRŐL

Régóta dédelgetett álmunk vált valóra ezzel a téli esküvő inspirációs sorozattal, amit a Balaton jegén fotóztunk. Két szerelmes e szívükhöz közeli helyen titokban örök hűséget fogad egymásnak. Szerelmük még a legnagyobb hidegben is melegséget és fényt áraszt, kontrasztot állítva a fehér, hideg tájnak. Az ő boldog, meghitt pillanataikat mutatja be ez a sorozat. A koncepcióhoz a természet finom, téli színeit szerettük volna használni, mint a világoskék, fehér, ezüst, szürke és sötétzöld, harmonizálva a fából készült kiegészítők meleg, világosbarna árnyalatával. A jégen boldogságkaput állítottunk nyírfaágakból, ami alatt a szerelmesek elmondhatták fogadalmaikat.

A téli hangulatot finom kiegészítőkkel fokoztuk, mint a mesébe illően díszített szánkó, a vintage korcsolyák vagy a jeges piknik. A csokrok, virágok zöldjei gyönyörűen csillogtak a fehér tájban. A tortánál a természetközeliséget és a letisztultságot követtük, hogy szinte belesimuljon a tájba. Az álomszép világoskék menyasszonyi ruha Nagy Ágotától tökéletesen passzolt Dórira, aki egy igazi jéghercegnővé változott. A kiválasztott ékszerek a jég csillogását tükrözték vissza, a karikagyűrűkben pedig a Balaton színei jelentek meg.

RÓLAM MONDTÁK

,,Emlékszem, éppen Olaszországban síeltünk Tomival, amikor érkezett a hívás Diától, hogy lenne majd egy fotózás, ahova a mi párosunkat álmodták meg. A hideg csontig hatolt azon a napon, ezért egy kicsit sokkos állapotba kerültem, amikor Tomi mondta, hogy a befagyott Balatonon fog történni az esküvői fotózás. Végül elvállaltuk, és nem csak azért, mert imádjuk Diát úgy amúgy is, hanem mert tudtuk előre: a jégen egészen biztosan csoda fog születni. Eddigi életem legkedvesebb téli kalandjaként emlékszem vissza a napra, amikor a Happily Ever Weddings csipetcsapata megörökítette forró szerelmünket a téli fagyban.’’