Első születésnapi buli

Koncepció:
STÍLUS

Szafari
HELYSZÍN

Kerti-party
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESEMÉNYRŐL

Szafari tematikás születésnapi bulival ünnepeltük Dominik elmúlt 365 napját. Az esemény megvalósításához segítségünkre volt a Natural Wedding Decor csapatta, akik ismét fantasztikusat alkottak. A kertet berendeztük raklapokkal, szőnyegekkel, ahol a fiatalok foglalhattak helyet, az idősebbeknek székeket és asztalokat rendeltünk az Amerikaiszéktől. A vendégeknek friss gyümölcsökkel, limonádépulttal és snack-ekkel kedveskedtünk. A legkisebbeknek több kerti játékkal, medencével és  labdamedencével készültünk, hogy mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot. A szülinapi tortát sem apróztuk el, 5 különböző ízből is választhattak a vendégek, amik egytől egyig cukormentesek és ínycsiklandozóak voltak, Diának, a Sovány Vígasz alapítójának hála.

Kövesdi Rékának hála minden pillanat meg lett örökítve, kezdve a pillanatképektől, a fotófal előtt beállított csoportképekig.

Domi szuper házigazdának bizonyult, hiszen jókedvűen fogadta a nagy alvás után vendégeit, és az utolsó résztvevő távozásáig talpon volt. 🙂 Isten éltesse sokáig!