Eszter & Jani

Koncepció:
STÍLUS

Elegáns
HELYSZÍN

Vajdahunyad vára
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Eszter és Jani esküvője nagyon nagy hatással volt ránk. Biztosan ti is elterveztétek gyerekkorotokban az igazi mesebeli esküvőt, szőke herceggel, fehér lóval. Pont ilyen volt 2019. június 14-e, csak épp fehér ló helyett egy old-timer Rolls Royce-al. Habár a fiatal pár Londonban él, úgy döntöttek, hogy Budapest szívében szeretnék kimondani a boldogító igent. Így esett választásuk a Szent István Bazilikára, ami valljuk be, kívül-belül mesébe illően elragadtató, és mindemellett elég helyet nyújtott minden vendég számára, ugyanis az esküvő létszáma közel 150 fő volt. A templomi szertartás után a násznép, Pallagi Ákos ceremóniamester vezénylésével, az esküvő következő helyszínére ment át, a Vajdahunyad vára kerengőjébe, ahol sor került a polgári szertartásra. A kerengő lélegzetelállítóan szép volt, ugyanis hófehér virágok borították mindenfele, amit a Le Jardin Decornak köszönhetünk, és a lenyugvó nap sugarai kellemesen megtöltötték a teret fénnyel. A ceremónia után a násznép, és a pár a vacsora helyszínére sétált, a Mezőgazdasági Múzeum emeleti aulájába. A terem gyönyörűen meg volt világítva, hála az Eventech munkájának. Az egész olyan volt, mintha egy tündérmese kastélyába csöppentünk volna. A fergeteges buliról pedig a Partysimmo gondoskodott. Egyszerűen minden tökéletes volt. Köszönjük Vámos Csabának és a Shadowplay csapatának, hogy megörökítették Eszter és Jani egyik legszebb napját.

RÓLUNK MONDTÁK

„Szeretnénk egy pár szót szólni a szupercsapathoz, akik lehetővé tették az álomesküvőnket. Mert, hogy egy álom volt, azt nem csak mi mondjuk és érezzük, hanem 150 vendég egyöntetűen. Minden
párnak a vágyai netovábbja, hogy szerelmük ünnepe egy tökéletes nap legyen, és nekünk ez megadatott. Köszönjük Nektek a fáradhatatlan munkátokat és, hogy számotokra nem volt lehetetlen.”