Eszti & Ákos

Koncepció:
STÍLUS

Modern
HELYSZÍN

Zala Springs
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Nagyon közhelyes lenne azt mondani, hogy ahány esküvő, annyi menyasszony? Pedig mindig meglep minket, hogy mennyire különböznek egyes arák egymástól. Van, aki jobban aggódik, kiveszi a részét a szervezés minden mozzanatából, és vannak azok, akik annyit kérnek tőlünk, hogy mikor-hol legyenek és a többit ránk bízzák. Eszti, remélem magadra ismersz? 😀 Imádtuk, az egész szervezés folyamatát, azt, hogy mindent ennyire lazán kezeltél és nyitott voltál az összes javaslatunkra. Ákos volt a kemény dió, aki szkeptikusan állt magához az esküvőhöz, hiszen 16 év és két, gyönyörű kislány után kötötték össze hivatalosan is az életüket. Viszont ebben az évben úgy érzem, hogy Ákos búcsúzáskor elhangzott mondatai voltak a legnagyobb elismerései a munkánknak. Nagyon örülünk, hogy sikerült olyan varázslatossá varázsolnunk a nagy napotokat, amire ti se számítottatok.

Hogy mi a jó esküvő titka? A tökéletes csapat összeállítása, akik klappolnak a párral, tudják mire vágynak és ezt meg is tudják valósítani. Első találkozókon szoktuk felmérni, hogy kit is ajánljunk a párnak. Kövesdi Réka – akivel már sokszor volt szerencsénk együtt dolgozni – lenyűgöző képei Esztit is elvarázsolták, így ő örökítette meg a nagy nap minden mozzanatát. Bokodi Gábor, ceremóniamester, tökéletesen passzolt a pár stílusához, nagyszerűen koordinálta a vendégeket, ezzel maximálisan segítve a munkánkat. A Black Velvet formáció pedig a fergeteges buliról gondoskodott. Mondanom se kell, hogy a buli reggelig tartott.

RÓLUNK MONDTÁK

„…még mindig nem találom a szavakat, amivel igazán meg tudnánk köszönni Nektek a befektetett munkát, a sok-sok türelmet és Kedvességet,de igyekszem. Még mindig kavarognak bennem az érzések, élmények, gondolatok!❤️
Két dolog viszont első nekifutásra is biztos:

  • Felejthetetlenné tettétek a Napunkat
  • és Minden tökéletes volt ✨

Maximálisan úgy érezzük, hogy a legjobb választás voltatok!? Számomra még mindig hihetetlen, hogy állt így össze ez az egész?‍♀️, de nagyon hálásak vagyunk érte. Szuper csapatot hoztatok össze, akik abszolút azonosulni tudtak velünk és minden kívánságunkat teljesítették!”