Eszti & Tomi

Koncepció:
STÍLUS

Bohém
HELYSZÍN

Bolyki Pincészet
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Minden esküvő különleges, viszont ha egy esküvőszervező a saját nagy napjára készül az igazán páratlan. Az esküvőm szervezésénél az volt a legfontosabb szempont, hogy a legújabb trendeket vegyítsem a klasszikus megoldásokkal. Így a 2021-es év nagy trendjét, a szárított növényeket választottuk élő virágokat választottunk. A dekorációnkat a helyszínhez, a Bolyki Pincészet adottságaihoz igazítottuk, aminek egyedisége a sziklafal volt, ami körbeölelte a szertartás helyszínét és az üveg éttermet. A sziklát, mint dekorelemet a vacsora helyszínére is becsempésztünk, illetve arany és rozsda színekkel tettük egyedivé a termet. Natural Wedding Decor csapata valósította meg azt, amire vágytunk, rendkívül hálásak vagyunk nekik.

Néhány catering különlegességgel is kedveskedtünk a vendégeinknek: Igyál Kincsem! koktél bár szuper finom és látványos koktélokat készített, a Tündérgombóc fagyikkal készült. Vacsorának vegán menüt állítottunk össze a HBH Étterem segítségével, akiknek bár nem ez a specialitásuk, örömmel álltak a kihívás elé és fantasztikus munkát végeztek, vendégeink egytől egyig imádták. A desszerteket és a tortát tőlünk megszokott módon az Egy csipet tortára bíztuk.
Belőlem Steiner Ákos fodrász és Nógrádi Barbi, sminkes hozták ki a maximumot, a férjem haját Leindler Domonkos vágta és állította be.

Pronovias ruhát választottam, aminek a fazonja tökéletesen passzolt a klasszikus elképzelésemhez, különlegessége dekoltázsa és a gyöngyös anyaga volt. Hozzá egy Nora Sarman fátyol volt a megfelelő kiegészítő.
A mesés képeket Lengyel Balázs készítette, a filmünket pedig a Weddingroll.
Az este szuper bulival ért véget, amit Show4you dj-nek, Daninak köszönhetünk, valamint nagyon népszerű volt a Photofuntól bérelt photobooth is, a vendégek egész este sorba álltak, hogy képeket készíthessenek. Az egész estét Nemes Viktor, ceremóniamester vezényelte le.