Kata & Bence

Koncepció:
STÍLUS

Modern
HELYSZÍN

Tópart Hotel
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Minden új párunknak örülünk, de amikor Kata keresett fel minket, az különösen nagy elismerése volt a munkánknak,  hiszen testvére, Anna ajánlott minket neki, akinek az esküvőjét mi szerveztük az előző szezonban.
Katánál és Bencénél is hasonló élményeket szereztünk, hiszen ők is egy végtelenül laza, jófej pár, akikkel élmény volt készülődni a nagy napra. Sajnos az élet, vagyis inkább a Covid közbeszólt, így a korábban lefixált április esküvő helyett augusztusra kellett módosítanunk a dátumot. Esküvőjük helyszínéül a Tópart Hotelt választották, ami tökéletes a Balaton szerelmeseinek, hiszen itt konkrétan a víz felett, egy stégen tartható a szertartás. A polgári ceremóniát egyházi szertartás előzte meg, a Balatonkenesei Magyarok Nagyasszonya templomban.

Egy kifejezetten meleg nap volt a nyár utolsó hétvégjén, amikor Kata és Bence összeházasodtak a családjuk és a barátaik körében a Balaton egyik legszebb partján.
Fotósuk Kaszás Gergely volt, aki élettel teli, világos képeket készített a napról. Nádasi Krisztián, ceremóniamester, gondoskodott arról, hogy minden vendég ismerje a programot, profin koordinálta az eseményeket.
A gyönyörű menyasszonyt Márton Sára sminkelte, ruháját a Tiana szalon biztosította.
A letisztult dekorációt az Angyalok Műhelyétől kértük, míg az isteni tortát és desszerteket a Neked Cake-től. Az egész napot átjárta a jó hangulat, amit este a Show4you csapata egy fergeteges bulival koronázott meg.

RÓLUNK MONDTÁK

„Mi is szeretnénk megköszönni a munkátokat amivel lehetővé tettétek, hogy csodás legyen a nagy napunk! Őszintèn sajnàltuk, hogy vége lett!”