Kata & Marco

Koncepció:
STÍLUS

Elegáns
HELYSZÍN

Kúria
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Katáék külföldön élnek, azonban mindketten egyetértettek abban, hogy az esküvőjüket Magyaroroszágon szeretnék tartani.
A választásuk a lenyűgöző Le Til Kúriára esett, Birin. A Nagy Napon a megszokottnál több szolgáltató a dolgozott, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön és megvalósítsuk Katáék elképzelését. Több szolgáltató koordinálása extra figyelmet igényelt, így csapatunkat ketten is képviselték aznap.

A szervezés folyamata is külön élmény volt, Katáék minden részletre nagyon ügyeltek és lelkesen kivették a részüket a szervezés minden folyamatából. Mi pedig ezt imádjuk, így lett minden tökéletes a Nagy Napra.
Az esküvő arculatát is több szolgáltató alkotta meg, a meghívót The little Bird készítette, a grafikát Molnár Lilly, a varázslatos dekorációt pedig Szalku István. Minden tökéletesen passzolt az elképzelésükhöz.

Az esküvő előtti napon elővacsorát tartottak a helyszínen szűk családi és baráti körben, melyhez természetesen élőzene is dukált, ezt köszönjük a Margo Music Officialnek.

Az esküvő napján korán kezdődtek az előkészületek, első állomásunk a Nyíregyházi katolikus templom volt, ahova transzfer szállította a vendégeket két helyről, és ahonnan Kata és Marco egy egyedi rendszámos buggyval távoztak együtt. Hát nem menő?

Polgári szertartás különlegessége, hogy Katáék két kutyusa Sonka és Virsli is szerepet kapott az esküvőn, ők vitték be nekik a gyűrűket. Sonka és Virsli az este folyamán is hozzátett a jókedvhez, a signiture koktélok az ő nevüket viselték.

A desszerteket és a tortát az Egy Csipet Torta készítette, természetesen hatalmas sikere volt a násznép körében.

A fergeteges hangulatot a Partyssimo biztosította, később a Show4You csapata. A forgatókönyvben szerepelt opcionális napfelkelte nézés, nem véletlen, az utolsó távozó vendégek még részesültek benne.
A hangulatot Pakó Petra és Mates Motion örökítették meg, a ceremóniamesterük Nacsa Szilárd volt, akiknek ez úton is köszönjük, hogy profizmusukkal tökéletessé varázsolták a napot.