Orsi & Gábor

Koncepció:
STÍLUS

Vízparti
HELYSZÍN

Tópart Hotel
ÉVSZAK

Ősz
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Már mondhatni visszatérő vendégek vagyunk a Tópart Hotelbe, hiszen három esküvőt is volt szerencsék oda szervezni. Őszi esküvőknek különleges hangulatuk van, főleg, ha ilyen kegyes velünk az időjárás, mint Orsi és Gábor nagy napján.

A készülődés során Márton Sára sminkes és Huszka Petra fodrász szépítette a meseszép menyasszonyt, aki Pronovias ruhát választott magának az esküvőre. Amíg zajlottak a készületek, a Natural Wedding Decor csinosította a lenyűgöző helyszínt. A szertartás a vízparton volt, ahol a fűben elhelyezett székeken élvezhették a vendégek a ceremóniát és a kilátást. Wéber Veronika szertartásvezető megható, de mégis humoros beszéde szuper hangulatot adott a ceremóniának. Bódy Gergő ceremóniamester pedig a tőle megszokott profizmussal irányította a násznépet.

A képek magukért beszélnek, egyik kedvenc fényképészünk, Lengyel Balázs készítette őket. A nap egyik legikonikusabb pillanata a naplemente volt, ahol a kedvenc kreatív fotóink készültek.

Az este finomságait és az esküvői tortát az Egy csipet tortának köszönhetjük, később a buliról a Show4you csapata gondoskodott.