Petra & Attila

Koncepció:
STÍLUS

Rusztikus
HELYSZÍN

Villa
ÉVSZAK

Ősz
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Általános első kérdésnek számít a házasodni vágyóknál: Mennyi idő kell egy esküvő megszervezéséhez? Erre a válaszunk mindig, hogy érdemes minimum egy évvel korábban elkezdeni a szervezést, hiszen akkor kell a legkevesebb kompromisszumot kötni helyszín és szolgáltatók tekintetében. Az állításunkat Petra és Attila tökéletesen megcáfolta, fantasztikus esküvőt tettünk össze bő hat hónap alatt, mindent a pár kívánsága alapján.
A jó esküvőhöz elengedhetetlenek voltak a határozott, gyors döntéseik, ami az egész folyamatot végigkísérte. Kezdve a helyszínválasztással, ami a lélegzetelállító Sorg Villa volt, Leányfalun.
A helyszínt üzemeltető Amber Bride csapata gondoskodott arról, hogy a helyszín pompázzon, valamint, hogy az ételek finomak legyenek. A gyönyörű helyszínt az Odú Event csapata tette még tökéletesebbé, a dekoráció nagyon trendi volt, ami tökéletesen hozta az őszi hangulatot és szuperük kiemelte a hely adottságait. A menyasszony lélegzetelállító Daalarna ruhában vonult végig, a sminkjét Szép Ágota, a frizuráját Jordán Kamilla készítette.

A képeket Bálint és Niki, a Wondeer Wedding csapata készítette, az esküvői filmet pedig Lacinak, az Organik Cineworks férfi tagjának köszönhetjük. Az est slágere kétség kívűl az esküvői torta volt, amit az Egy csipet torta készített. Az EDJK Dj csapata pedig megtáncoltatta, az amúgy szólít beszélgetős hangulatot tervező násznépet.
Bár az esküvő este tízkor véget ért, még is azt kell, hogy mondjuk volt olyan tartalmas és izgalmas, mint egy éjszakába nyúló, hajnalig tartó mulatság. Köszönjük, hogy a részesei lehettünk.

RÓLUNK MONDTÁK

„Remek élmény volt a közös munka, hiányozni fognak az egyeztetések Eszterrel.”