Regi & Bobó

Koncepció:
STÍLUS

Bohém
HELYSZÍN

Kastély
ÉVSZAK

Ősz
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Egy emlékezetes esküvőhöz elengedhetetlen a nyitott, vidám násznép. Ezen a kora őszi napon rendkívül jóhangulatú társaság gyűlt össze Regi és Bobó szerelmét megünnepelni, ami megalapozta az egész nap kedélyét. A szűk körű polgári szertartás után, a pusztazámori Öreg Tölgy Kastélyban folytatódótt az ünnepség. Egészen személyes volt minden apró részlet, hiszen a pár is aktívan részt vett a dekoráció elkészítésében, saját maguk gyártották például a polaroid fotókeretet és a menü kártyákat is. Snack- és büféasztal fogadta érkezéskor a vendégeket, ahonnan még gumicukorkát is falatozhattak. A református ceremóniára a kastély kertjében, a fő tisztás végén lévő tavacskánál került sor. Különösen szép látvány volt, ahogy a vízen visszatükröződött az esemény. Vacsora után pillanatok alatt hatalmas buli alakult ki Brad Vee Johnson és zenekara fantasztikus zenéjére. A tánc csak a tortavágás kedvéért állt meg, amit tűzijáték is kísért. A friss házaspár ezt követően egy egyedi verses-akrobatikus műsort adott elő, majd a menyecsketánc után reggelig folytatódott a mulatság.

RÓLAM MONDTÁK

,,Aki ismeri Diát tudja, hogy milyen finom mégis határozott nő. Ez pedig rendkívül megnyugtató akkor, amikor az ember szinte mindenen kiborul. Mi amit csak tudtunk magunknak intéztünk. Zenét, dekorációt, programokat. Mégis tanácstalanok voltunk, hogy hol is kezdjünk neki. Féltünk, hogy az elképzeléseinkből nem lesz valóság.

Itt jött a képbe Dia és minden kételyünket eloszlatta. Kreatívan és profin állt a dolgokhoz. Rengeteg olyan gyakorlati problémára világított rá, ami nekünk fel se tűnt. Pillanatok alatt kialakult a bizalom. Úgy vette le a terhet a vállunkról, hogy közben mégis a ,,MI” esküvőnk maradt. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen fontos egy tapasztalt külső szemlélő. Az esküvő napjáról nem is beszélve, Dia mindent kézben tartott. Nekünk nem maradt más dolgunk, csak élvezni életünk nagy napját.”