Szilvi & Gábor

Koncepció:
STÍLUS

Bohém
HELYSZÍN

Haraszthy Pincészet
ÉVSZAK

Ősz
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Szilvi és Gábor nagy napját már nagyon régóta vártuk. Ez is egy olyan esküvő volt, ami már számtalan dátumon lett kitűzve, viszont megérte a várakozást! Az egyik nagy kedvencünk lesz jó sokáig valószínűleg. Stílusban teljes mértékig azonosult a mai trendekkel, szuper szolgáltató csapatunk volt és extra cuki párunk. Helyszínnek Etyeket választották Szilviék, a Haraszthy Vallejoba teljesen beleszerettek. Az alap elképzelést már 2019-ben megbeszéltük a Natural Wedding Decorral. Biztosak voltunk benne, hogy sok pampafüvet és szárított növényeket szeretne a pár. Ezt finomítgattuk az esküvő előtt, az eredmény egészen csodálatosra sikerült. Lengyel Balázs képei tökéletesen visszaadják az esküvő szépségét és hangulatát.

A menyasszony nem kevesebb, mint öt (!) ruhát viselt az este folyamán, egytől egyig lélegzetelállítóan állt rajta. Frizuráját Bojtos Krisztina, sminkjét Nora Brown készítette.

A napot Dunai Misi ceremóniamester koordinálta, a szertartást Nemes Viktor vezette. Mind a két úriember nagyszerű választás kétnyelvű esküvőre. Az egyik kedvenc esküvői elemünk a pezsgőpiramis volt, a vendégek nagyon élvezték a pár látványos pezsgős felszolgálását.

Akiknek volt már szerencséje a Haraszthyban vacsorázni azok tudják, hogy mennyire szuper ételeket készítenek. Az esküvőre egy isteni grill tállal készültek a násznépnek. Az estét az Egy csipet torta desszertjei és tortái koronázták meg.

A buli is szuperük sikerült, Show4you dj zenélt, akit szaxofonos kísért. A vendégek pedig Photofunnal szórakoztatták magukat.