Thais & Tamás

Koncepció:
STÍLUS

Rusztikus
HELYSZÍN

Wedding Wood
ÉVSZAK

Nyár
SZÍNEK

AZ ESKÜVŐRŐL

Mindig nagyon örülünk egy nemzetközi esküvőnek, szóval amikor Tamás kérte a segítségünket, hogy szervezzünk egy nagyszerű esküvőt neki és a brazil menyasszonyának, kicsattantunk a boldogságtól. Hogy mi volt a legnehezebb a szervezkedésben? Kimatekozni a tökéletes időpontot a Skype-ra, hiszen Thais Bangladeshben, Tamás pedig Ugandában dolgozott. A távolság ellenére úgy gondoljuk minden sikeresen zajlott a nagy napon, és a dédelgetett álmukat, miszerint egy erdő közepén mondják ki a boldogító igent, megvalósulhatott! A világ számos pontjáról érkeztek vendégek, hogy megünnepeljék Thais és Tamás szerelmét. Esküvőjük helyszínéül a Wedding Wood-ot választották, ami alig negyed órányira található Budapesttől.

Egész nap zajlott a készülődés, mindenki azon ügyködött, hogy minden tökéletes legyen a délután zajló szertartásra. Eközben Thais, a faházban készülődött a tetsvérével és az anyukájával. Őket Gellérthegyi Dávid, fodrász és Újfalusi Emese sminkes szépítette. Bánhegyi Barbi szertartásvezetése mindenki szemébe könnyet, vagy arcukra mosolyt varázsolt. Móni és Anikó, a Fleur and balloon csapata gondoskodott arról, hogy a megálmodott dekor életre keljen, a látvány magáért beszélt. Isteni ételeket pedig a Budapest Party Service prezentálta a vendégek elé. Isteni volt!

A desszertek – rendhagyó módon – nem az Egy csipet tortától érkeztek, tőlük a fantasztikus tortákat köszönhetjük. A menyasszony nagyon szerette volna, hogy a magyar vendégek megismerkedjenek a tradicionális brazil desszertekkel, ezért a desszertasztalunk csordultig volt ezekkel a finomságokkal. A jó hangulatról a Show 4 you gondoskodott, akik fantasztikus bulit csináltak a vendégeknek. Az egész napot a La memoire és a Wondeer Wedding csapata tett felejthetetelnné a fantasztikus filmükkel és fotóival.

RÓLUNK MONDTÁK

„Eszti, Dia we had the MOST amazing day of our life’s yesterday!!! Thank you so much for helping us put together this beautiful celebration. Eszti, thanks a million for your support the all day yesterday!!! Very very grateful ❤️