Esküvőszervezés

esküvőszervező Vígh DiánaProfi segítség, hogy életed nagy napja olyan legyen, mint megálmodtad.

Egy esküvőszervező nagyon sok segítséget tud nyújtani minden párnak. A segítségével elég azzal foglalkoznotok, amit élveztek, minden más terhet levesz a vállatokról. Így az esküvő és a szervezés nem a stresszről és az idegeskedésről szól majd.

A közös munka sikerességének érdekében fontos, hogy olyan személyt válasszatok szervezőnek, akivel szakmailag és emberileg is elégedettek vagytok, hiszen sok időt fogtok vele eltölteni.

Amennyiben úgy érzitek szívesen dolgoznátok velem, a következő lépés egy személyes találkozó (vagy ha külföldön vagytok videóhívás), ahol elmesélitek az elképzeléseiteket, én pedig bemutatkozom, elmondom hogyan tudnék nektek segíteni.

A munkamódszerem legfontosabb alapeleme, hogy minden pár és esküvő egyedi. Nálam nincsenek egyenmegoldások, nincsenek túlhasznált sémák. Mindig arra törekszem, hogy az esküvőtök ízig-vérig olyan legyen, mint Ti. Célkitűzésem, hogy valóban életetek egyik legboldogabb napját éljétek át és az odavezető utat is élvezzétek, vidáman emlékezzetek rá.

Hogyan dolgozom?

Tervezünk – Az irányításotokkal megálmodjuk a koncepciót, amihez ti vagytok az ihletforrás. A vágyaitokat, ötleteiteket, stílusotokat, személyiségeteket és történeteteket összegyúrjuk és az esküvő legapróbb részleteibe beleálmodjuk. Esküvő designerként segítek, hogy az arculatban és a dekorációban minden részlet harmonizáljon.

Szervezünk – A létrejött koncepció megvalósításához megkeressük a nektek legmegfelelőbb helyszíneket, szolgáltatókat, felépítjük a programot, a logisztikai kihívásokat megoldjuk. Segítek, hogy ne csússzatok ki semmivel az időből és az előzetesen megbeszélt költségvetésből.

Lebonyolítunk – Összeállítunk egy sziklaszilárd tervet a napotokról, amit a mi felügyeletünkkel kivitelezünk. Összehangoljuk és irányítjuk a közreműködőket és mindent elrendezünk a háttérben, nektek csak jól kell éreznetek magatokat!

Mit tudok nyújtani?

Fiatalos lendület, Egyedülálló koncepciók, Kreativitás, Precizitás, Odaadás

Szolgáltatások

Teljes szervezés

Esküvőszervezés A-tól Zs-ig, az első lépéstől az utolsóig. A fenti munkafolyamat minden részét magába foglalja, a végeredmény pedig egy álomesküvő, amit sosem felejtetek el.

Lánykérés

Már az esküvőszervezés 0. napján is szívesen segítek. Hogyha romantikus, egyedi lánykérést tervezel, de nincs ötleted vagy időd kivitelezni, bízd rám! Történetetek, kívánságaid alapján különleges, egyedülálló lánykérést segítek megvalósítani.

További információért, árakért, egyedi ajánlatért lépjetek velünk kapcsolatba.

esküvőszervező magazin
esküvőszervező happilyever weddings
esküvőszervezés notebook
Fényképek: Jaksa Tímea