Esküvőszervezés

esküvőszervező Vígh DiánaProfi segítség, hogy életed nagy napja olyan legyen, mint megálmodtad.

Egy esküvőszervező nagyon sok segítséget tud nyújtani minden párnak. A segítségével elég azzal foglalkoznotok, amit élveztek, minden más terhet levesz a vállatokról. Így az esküvő és a szervezés nem a stresszről és az idegeskedésről szól majd.

A közös munka sikerességének érdekében fontos, hogy olyan személyt válasszatok szervezőnek, akivel szakmailag és emberileg is elégedettek vagytok, hiszen sok időt fogtok vele eltölteni.

Amennyiben úgy érzitek szívesen dolgoznátok velünk, a következő lépés egy személyes találkozó (vagy ha külföldön vagytok telefon- vagy videóhívás), ahol elmesélhetitek az elképzeléseiteket, mi pedig bemutatkozunk, elmeséljük hogyan dolgozunk, hogyan tudnánk nektek segíteni.

A munkamódszerünk legfontosabb alapköve, hogy minden pár és esküvő egyedi. Nálunk nincsenek egyenmegoldások, nincsenek túlhasznált sémák. Mindig arra törekszünk, hogy az esküvőtök ízig-vérig olyan legyen, mint Ti. Célkitűzésünk, hogy valóban életetek egyik legboldogabb napját éljétek át és az odavezető utat is élvezzétek, vidáman emlékezzetek rá.

Hogyan dolgozunk?

Tervezünk – Az irányításotokkal megálmodjuk a koncepciót, amihez ti vagytok az ihletforrás. A vágyaitokat, ötleteiteket, stílusotokat, személyiségeteket és történeteteket összegyúrjuk és az esküvő legapróbb részleteibe beleálmodjuk. Esküvő designerként segítünk, hogy az arculatban és a dekorációban minden részlet harmonizáljon.

Szervezünk – A létrejött koncepció megvalósításához megkeressük a nektek legmegfelelőbb helyszíneket, szolgáltatókat, felépítjük a programot, a logisztikai kihívásokat megoldjuk. Segítünk, hogy ne csússzatok ki semmivel az időből és az előzetesen megbeszélt költségvetésből.

Lebonyolítunk – Összeállítunk egy sziklaszilárd tervet a napotokról, amit a mi felügyeletünkkel kivitelezünk. Összehangoljuk és irányítjuk a közreműködőket és mindent elrendezünk a háttérben, nektek csak jól kell éreznetek magatokat!

Mit tudunk nyújtani?

Fiatalos lendület, Egyedülálló koncepciók, Kreativitás, Precizitás, Odaadás

Szolgáltatások

Teljes körű esküvőszervezés

Esküvőszervezés A-tól Z-ig, az első lépéstől az utolsóig. A fenti munkafolyamat minden részét magába foglalja, a végeredmény pedig egy álomesküvő, amit sosem felejtetek el.

Esküvői tanácsadás

Amennyiben magatok szervezitek az esküvőtöket, de elakadtatok egy-egy téma körben, szívesen segítünk. Egyedi megbeszélés alapján, óra alapú díjazással.

Lánykérés

Már az esküvőszervezés 0. napján is szívesen rendelkezésetekre állunk. Hogyha romantikus, egyedi lánykérést tervezel, de nincs ötleted vagy időd kivitelezni, bízd ránk! Történetetek, kívánságaid alapján különleges, egyedülálló lánykérést segítünk megvalósítani.

Legény- és lánybúcsú

Amennyiben nem szeretnétek a barátaitokra bízni ezeknek az emlékezetes eseményeknek a megszervezését, felkérhettek minket is. Budapestre, vidékre és külföldre is egyaránt tervezünk legény- és lánybúcsúkat. Szívesen segítünk egyedi tematika megvalósításában is, hogy még különlegesebb emlék maradjon.

Babaváró zsúrok

Nincs különlegesebb esemény az ember életében, mint amikor gyermeke születik. Szeretünk különleges baba neme leleplező zsúrokat szervezni és a babaváró bulik is a kedvenceink közé tartoznak.

Házassági évforduló

Örömmel vállaljuk házassági évfordulók és fogadalom megerősítések szervezését is. Minden házaspár életében fontos dátum a házassági évforduló. Szép gesztus ennek alkalmával meglepni egymást egy romantikus programmal. Kerek évforduló során pedig igazán felejthetetlen ezen alkalomból megerősíteni a házasságkötéskor tett fogadalmakat.

További információért, árakért, egyedi ajánlatért lépjetek velünk kapcsolatba.

esküvőszervező magazin
esküvőszervező happilyever weddings
esküvőszervezés notebook
Fényképek: Jaksa Tímea