10 kedvenc esküvői helyszínünk

Esküvőszervezőként sok helyszínen jártunk már, de van néhány, amely örökre belopta magát a szívünkbe. Előző cikkünkben beszámoltunk, hogy mi alapján válassz tökéletes helyszínt az esküvőtökre, most elhoztuk nektek a személyes kedvenceinket. Bátran ajánlunk őket, nem fogtok csalódni!

 

Halászbástya Étterem

Budavár kis ékszerdoboza, a Halászbástyán található étterem lenyűgöző panorámát nyújt a fővárosra. Ki ne akarna ezen az eszméletlen helyszínen örök hűséget fogadni a szerelmének? Nagyon elegáns és exkluzív, a kifinomult és klasszikus párok legnagyobb kedvence. Az étterem választékos menü kínálatából mindenki megtalálja az izlésének leginkább tetsző ételeket, amikkel elkáprásztathatja a vendégeit. Érdemes időben foglalni!

Képek: Wed Over Hills

Babérliget Kúria

Abszolút egy romantikus regény helyszínére csöppen, aki a polonyi Babérligetbe szervezi az esküvőjét! Kinek ajánljuk? Leginkább mindenkinek, hiszen ki ne szeretné a kedves kiszolgálást, az extra finom ételeket, a gyönyörű szállást és a természet közelségét? A legjobb az egészben, hogy az ember teljesen elfelejti, hogy egy szállodában van, olyan mintha csak átugrott volna hétvégére a nagybácsi provance-i házába. Teljesen kizökkent ez a látvány a hétköznapokból! Higgyetek nekünk, ha kipróbáljátok-  előszőr akár csak egy romantikus hétvége keretein belül -, utána titeket is beszippant a babérligeti álom.

Képek: 2lenses

Liszkay Borkúria

Nem csak Somogy megyében érezhetjük magunkat szinte külföldön, hallottatok már a magyar Toszkánáról? Millió és egy okot tudnánk felsorolni, hogy miért is érdemes itt tartani az esküvőtöket, de talán érdemesebb a saját szemetekkel meggyőződni. A kúriából pazar panorámát élvezhettek, miközben „igent” mondtok a Nagy Ő-nek. Rendelkezéstekre áll egy mesés belső tér a vacsora helyszínéhez, de ha igazán különlegeset szeretnétek, egy nagy sátor is felhúzható kintre, ahol még kényelmesebben elfértek. Ettől a látványtól ugye nektek is leesett az állatok? Mondtam!

Képek: Liszkay Borkúria

Káli Art Inn

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében található Köveskál egy valódi csoda. Azoknak a pároknak ajánljuk, akiknek lételemük a nyugalom és a harmónia. Vidéki hangulat, páratlan szépséggel, melyet az antik bútorok és a vendégszeretet tesz összetéveszthetetlenné. Imádjuk, ha egy valamikori épület modern berendezéssel párosul. A Káli Art Inn pont ilyen! Az évek alatt begyűjtött számtalan elismerésen és díjon túl közkedvelt esküvői helyszín is, maximum 50 vendég számára. Különeges, eltérő stílusú szobáik kivételes élményt nyújtanak.

Képek: Török-Bognár Reni

Haraszthy Vallejo

Nem hiányozhat egy helyszín ajánlatunkból sem az etyeki borászatok egyik gyöngyszeme. Tudjátok mi élvezetesebb van annál, ha egy isteni Haraszthy Irsai Olivért iszogatunk egy forró meleg napon? Ha azt a Haraszthy Vallejo medencéjének a partján egy fenséges ebéd keretein belül szürcsölhetjük el. Esküvő helyszín szempontjából is tíz pontosan teljesített, emlékeztek a jó helyszínek harmadik pontjára előző cikkünkből? Na itt is igazán látszik, hogy egy szép helyszín mennyire öltözteti saját magát. Győződjetek meg róla:

Képek: Wed Over Hills

Hilton Budapest

Magyar embereknek nem kell bemutatnunk a fővárost, legalább egyszer életében már biztosan mindenki járt a budai várban. Azonban a Hilton Budapest új szemszöget nyújt a városnézéshez. Viszont nem csupán a panoráma, a helyszín is öt csillagos. Maga a szálloda abszolút modern, mégis szépen harmonizál a budavári gótikus és neogótikus stílusjegyű épületekkel. Az ifjú pár festői szépségű helyszínen mondhatják ki a boldogító igent, a nászutas lakosztályban pihenheti ki az esküvő fáradalmait, na és meséltem már az ínycsiklandozó fogásokról, amit vacsorára kínálnak…?

Képek: Jánossy Noémi

Tópart Hotel

Szuper kis csapatra bukkantunk és még csak nem is kellett messzire mennünk. Balaton Budapesthez legeslegközelebbi kis csücskében, Balatonvilágoson található a Tópart Hotel, ahol volt szerencsénk megszervezni egy áprilisi esküvőnket. A szálloda rendkívül családias és barátságos, konkrétan úgy éreztük, mintha a tulajdonos a saját házába invitált volna minket. A helyszínt választó párok élvezhetik a szálloda kizárólagosságát, ugyanis látogatásuk alatt 18 szoba áll teljes egészében a rendelkezésükre. Kedvencünk a különleges szertartás helyszín, a stég – így konkrétan a Balatonon köthetitek össze az életeteket! Bár a képek is bámulatosak, az élő látványt lehetetlen visszaadni.

Képek: 2lenses

Rókusfalvy Birtok

A frissen felújított Rókusfalvy Birtok gyönyörű új köntöst kapott, melyre augusztusi párunk Eszter és Gyuri is rögtön lecsapott. Képzelj el egy helyszínt, melynek teraszáról és étterem helyiségéből is csodálhatod a romantikus etyeki tájat. Aki most látogat el hozzájuk ne ijedjen meg, tart még a felújítási munkálat, hogy 2019-re még tökéletesebb legyen. Nincsen saját konyhájuk, profi külsős catering cégek közül válogathatnak a párok.

Képek: Queen Esküvői Magazin

Villa Pátzay Borhotel

Lehengerlő panoráma, finom borok, ízletes ételek, különleges panoráma. A modern épület tökéletesen beleillik a badacsonyi hátoldalba. A helyszínnek két része van, a főépületben találhatóak a szállodai szobák, ahol az ifjú pár és családjuk készülődhenek a nagy napra, pár lépéssel arrébb pedig a rendezvényház található, ami páratlan látványt nyújt a Balatonra. A Villa Pátzay saját cateringje a grill ételekre specializálódott, de minden kérést ki tudnak elégíteni.

Képek: Villa Pátzay

Levendulás

Mottójuk: A levendula a bizalom és a megbízhatóság illata. A rendezvényház akár 250 fő befogadására alkalmas, ahol családi légkörrel, hamisítatlan vidéki vendégszeretettel várják vendégeiket. Saját konyhával rendelkeznek, ahol különösen figyelnek a kiváló alapanyagok fontosságára. Személyes kedvencünk a gyönyörű kert: varázslatos növények, tökéletes gyep, hangulatos dekoráció.

Képek: Levendulás

Hernyák Birtok

A 2017 nyaran újonnan felújított Fűvészkert tökéletes választás kisebb és nagyobb esküvők megrendezésére. Több helyszínt is lehet választani polgári ceremóniának, az épület sok fantáziát rejt magába. A különleges vacsora helyszín egy viktoriánus stílusban tervezett üvegház, mely télikert funkciót is betölt. Az épület sajátossága, hogy nagyon sok fénnyel rendelkezik és rendkívül jól variálható a stílusa különböző dekorációval. Olyan pároknak ajánluk, akik szeretik a finom borokat és elegáns, de mégis természetközeli esküvőre vágynak Budapesthez közel.

Képek: Waldorf Wedding, Just Stay Natural

 

Keressetek minket bátran, ha további inspirációra és segítségre lenne szükségetek helyszínválasztással kapcsolatban!

Hasonló bejegyzések