Elmúlt 10 év emlékezetes esküvői

A sztárvilágban egyik nap extravagáns eljegyzésekről, majd hatalmas esküvőkről, később a még ezeknél is gigantikusabb válásokról olvashatunk. Szerencsére nem mindegyik szerelmi történet ér így véget, vannak, amik felérnek egy igazi tündérmesével. Nosztalgiára fel! Elhoztunk nektek az elmúlt tíz év legemlékezetesebb és legszebb menyegzőit. Meglátjátok, repül az idő!

2008

Queen B, alias Beyoncé és férje Jay-Z, április 4-én ünnepelték a 10 éves házassági évfordulójukat. Nem véletlenül esett a választás erre a dátumra, a négyes szám különleges helyet foglal el az életükben. 2002-ben ismerkedtek meg, aminek számjegyeit, ha összeadjuk a négyes szám jön ki. Emellett mindketten 4-én születtek. Ebből adódóan nem meglepő, hogy mindkettőjük gyűrűsujjára „IV” van rátetoválva. Sajnos az esküvőjükről nem sok képet osztottak meg a nagyvilággal, reméljük az évek folyamán meglepnek majd még minket egy-két fotóval.


Forrás: Essence

2009

Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő! Már 9 éve, hogy Gisele Bündchen és Tom Brady kimondták a boldogító igent! A gyönyörű szupermodell és sportoló párja Santa Monicában házasodtak össze, szűk családi körben. Még ugyanebben az évben Costa Ricán is örök hűséget fogadtak egymásnak egy gyönyörű tengerparti, mezítlábas szertartáson.Forrás: E! News

2010

Az egykor zűrős életet élő valóságshow hősnő, Nicole Richie fejét is bekötötték. Férje Joel Madden, a Good Charlotte zenekar vokalistája, 2010 decemberében húzhatott gyűrűt szerelme ujjára. A választott Merchesa menyasszonyi ruha nem volt mindennapi: a lecsatolható uszályos szoknya elkészítéséhez 100 méter selyem tüllt használtak fel. Egészen elképesztő, nem igaz?


Forrás: Fashionista

2011

Az évtized esküvője címet természetesen kinek másnak adhatjuk át, ha nem Vilmos hercegnek és szerelmének, Katalinnak. A történelmi esemény a Wesminster-apátságban került megrendezésre, becslések szerint világszerte 162 millió ember követte az eseményt tévén keresztül, 72 millióan pedig interneten. A pár még az egyetemen ismerkedett meg, tíz évvel később mondták ki a boldogító igent. Azóta három gyönyörű kisgyerekkel gyarapították a királyi családot.Forrás: Northfoto

2012

Olaszországban kötött házasságot Justin Timbarlake és Jessica Biel, öt év együtt járás után. A pár az egész rokonságot és baráti társaságot a tészta országába reptette, ahol teljes titokban, kitiltott mobiltelefonok mellett zajlott a ceremónia. Szerencsére csodaszép és vicces képekkel azért megajándékozták a rajongókat a Hello magazinon keresztül.
Forrás: Hello!

2013

Dél-Franciaországban, Provence-ban esküdött meg Keira Knightley és rocksztár vőlegénye, James Righton. Ők sem szakítottak a megszokott hollywoodi normával, szűk körben – mindössze 11 fős násznéppel – keltek egybe. Ezt követte egy 50 fős létszámra növekedett kerti ebéd, majd a buli. Keira menyasszoni ruhája, csak úgy mint az esküvő, kifejezetten szólid volt. A Chanel miniruha már 2009 óta a ruhatára része volt, több rendezvényen viselte az esküvő előtt és után is. Aznap – egy szintén – Karl Lagerfeld által tervezett boleróval dobta fel az összképet.


Forrás: Marie Claire

2014

Bár a legtöbb celeb pár a szűk körű ceremóniák híve, természetesen a celeb világ koronázatlan királya és királynője, azaz Kim Kardashian és Kanye West nem tartózik ebbe a körbe. A 600 fős vendégsereg előbb Versailles-ban a próbavacsorán, majd másnap Firenzében a szertartás alatt élvezhette a kilátást. Az első csókról készült kép a hatalmas virágfal előtt nem kis népszerűségnek örvendett, majdnem két és fél millióan lájkolták Instagramon, amivel rekordot is döntöttek.Forrás: E! News

2015

Sofía Vergara betekintést engedett a rajongóinak is a varázslatos esküvőjébe, hiszen a menyasszony nem fukarkodott azzal, hogy megossza a nagyvilággal boldogságát. Szerelme Joe Manganiello odáig van a szinésznőért, hiszen még szerenádot is adott neki a bulin. A két sorozatsztár nagyon jól érezte magát, és láthatóan kicsit sem zavarta őket a kamerák jelenléte.

Forrás: People Magazine

2016

Egy év együttlét után döntött úgy, hogy összeházasodik a gyönyörű énekesnő, Ciara és immáron férje, Russel Wilson. A mesébe illő esküvőjük Észak-Angliában, a Peckforton-kastélyban került megrendezésre, természetesen teljes titokban. A menyasszony csodaszép, Roberto Cavalli által tervezett ruhában állt az oltár elé.
Forrás: Daily Mail

2017

Mondanunk se kell, hogy a Victoria’s Secret angyala, Miranda Kerr és a Snapchat megálmodója, Evan Speigelhez is titokban tartották életük nagy napját. A szerelmesek 45 főt hívtak meg a mesebeli dekorba álmodott esküvőjükre. Két hónappal később Miranda – a Vogue-nak adott interjújában – megmutatta milyen mesésen nézett ki Dior ruhájában. Mint egy igazi modernkori hercegnő.


Forrás: Vogue

2018

A közelmúltban kongtak ismételten a királyi harangok, ugyanis Vilmos herceg után a kistestvér, Harry herceg is megnősült. Bár az egész világhálót elárasztották a képeik és az esküvő legapróbb részleteiről is mindent megírtak, mégsem hagyhatjuk ki őket a sorból. A gyönyörű Meghan Markle-el 2016 nyarán kezdett el randizni Diana kisebbik fia. Az esküvőre kevesebb, mint két évvel később, idén május 19-én került sor Windsorban.Forrás: People Magazine

 

 

A celebek esküvői – ahogy általában a legtöbb dolog náluk – kicsit extrémebben zajlanak. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy nem minden hollywoodi love story mesébe illő, vannak, amik pár év alatt befuccsolnak, vagy akár még a tejnél sem tartósabbak. Viszont az itt felsorolt hírességek végleg bevésték a nagy nap dátumát a sztárpárok történelemkönyvének esküvői fejezetébe és ráadásul ez idáig még együtt is maradtak.

Hasonló bejegyzések