Megszokott esküvői elemek és amiket ajánlunk helyettük

Nem szeretnétek elcsépelt esüvőt, szívesen újítanátok? Minden esküvőn vannak kihagyhatatlan elemek, de az hogy milyen köntösbe csomagoljátok őket, már a ti döntésetek. Itt az ideje, hogy ismertessünk pár alternatívát, amivel feldobhatjátok a már megszokott sémákat.

Apró vázák

Valamilyen oknál fogva az elmúlt évek hihetetlen népszerű dekor elemei voltak a befőttes üvegek. Sokan DIY készítik el otthon, feldobják egy kis csipkével vagy madzagot kötnek rá. Persze olcsó opció, de sokkal elegánsabbá tehetjük az esküvőnket kisebb, szolidabb vázákkal. Ráadásul ezeket később is felhasználhatjátok otthonotok díszeiként.

Képek forrásai: PinterestTörök-Bognár Reni

Összetartozás ceremónia

A polgári szertartás végén gyakran – eggyé válásuk jelképeként – homokot öntenek össze a párok. Ez a trend Angliából indult, mára szerte a világon elterjedté vált. Sajnos már kicsit uncsi, ezért ha szeretnétek változtatni a megszokotton és netalántán a borok szerelmesei vagyok, akkor Nektek ajánljuk a fröccs készítést, ahol bort és szódavízet összeöntve kapjátok meg az összetartozásotokat szimbolizáló frissítőt.

Képek forrásai: Vase Market, 2lenses

Szertartás székek elrendezése

A hagyomány szerint a szertartáson a menyasszony családja ül az egyik, a vőlegényé pedig a másik oldalon. Viszont már erre is kitaláltak egy nagyszerű alternatívát! Legújabb divat a kör alakú elrendezés, ami nagyon modern és teljesen eltér a megszokottól. Fantasztikus lehet, hogy minden szögből körülvesznek Titeket a szeretteitek! Érdemes beépíteni az esküvőtökbe, ilyet még biztosan nem látott senki.

Képek forrásai: Allison Kuhn Photography, Todd Pillow Photography

Koszorúslány csokor

Amennyiben szeretnétek szakítani a megszokott virágcsokorral, jó megoldás lehet az új trend, az úgynevezett ‘bridesmaid hoop’, ami egy fém karika virágokkal díszítve. Ez a csodás ötlet nem csak gyönyörűen mutat, de még praktikus is, hiszen a koszorúslányok mindkét keze szabadon maradhat, hogy segíthessenek a menyasszonynak.

Képek forrása: Pinterest, Esty

Spandex

Bár ezt a trendet sose fogjuk tudni megérteni, valamiért mégis a mai napig vannak esküvők, ahol spandexre és székszoknyára esik a választás. Sokan nem gondolnak bele, hogy mennyit dob az összképen, ha Chiavari vagy más különleges székeket választunk. Érdemes tehát alaposan átgondolni a bútorokat is.

Képek forrásai: Sugar Creek, Wed Over Hills

Menyasszonyi kiegészítő virágból

Jó pár éve jött divatba a menyasszonyok körében a fejen viselt virágkoszorú. Bár ez a trend még manapság is megállja a helyét és mi is nagyon szeretjük, mégis mutatunk egy alternatívát: virág nyaklánc! Nagyon friss, stílusos kiegészítő, merjétek használni! Ad egyfajta bohém eleganciát az esküvői ruhához.

Képek forrásai: Sara LuceroWed Over Hills

Szertartás dekor

Mindenki imádja a gyönyörű virágokkal kirakott boldogságkapukat, ami alatt a szerelmesek az egész család és baráti társaság előtt fogadnak örök hűséget egymásnak. Viszont természetesen ezt is tovább lehet gondolni. Válasszatok például fentről lógó virágokat, ha meseszép és kevésbé megszokott díszletet szeretnétek a legmeghatóbb pillanatoknak.

Képek forrásai: PinterestTörök-Bognár Reni

Menyecskeruha

Sok menyasszonynak okoz fejtörést a tökéletes menyecskeruha felkutatása. Itt egy kis inspiráció! Visszajött a divatba a nagymamánk idejéből származó viselet, amit Bélavári Zita divattervező gondolt újjá. Az eredmény magáért beszél, egyszerre hagyományőrző és modern.

Képek forrásai: Colors BridesmaidBélavári Zita Couture

Menyasszonyi csokor

A klasszik, virágos menyasszonyi csokrok a végtelenségig variálhatóak és abszolút örökzöldek. Mégis nekünk nagyon tetszik ez az újdonság, amikor egy szál, nagyobb virág helyettesíti a csokrot. Minimalizmus és letisztultság a tetőfokon!

Képek forrásai: Lily&MayCosmopolitan

Esküvői stílus 

A vintage tíz éve óriási sláger volt, de mára már inkább lejárt lemez. Egyes elemei persze még mindig divatosak, de jött a helyébe számtalan új irányzat, ami bőven kárpótolja a menyasszonyokat. Ha szeretnétek Ti is naprakész, stílusos esküvőt, ami új élettel van megtöltve, keressetek minket bizalommal! Segítünk megvalósítani a tökéletes Nagy Napot.

Képek forrási: Party DelightsWed Over Hills

Hasonló bejegyzések