2019-es menyasszonyi ruha trendek

Bár még csak nemrég léptünk be a 2018-as esküvői szezonba, mi már a jövőbe tekintünk. Elhoztuk Nektek mi várható a 2019-es menyasszonyi ruha trendben. Szélsőséges darabokat választottunk, melyeket a leghíresebb tervezők adtak ki a kezeik közül. Reméljük mindenki talál hozzá illő inspirációt. 🙂

 

Masni

Újból visszaköszön a tervezők nagy kedvence, a hatalmas masni. Nagyszerűen feldobja a ruhát, trendi és látványos választás 2019-ben is.

Tervezők: 1. Carolina Herrera, 2. Gustavo Cadile, 3. Yolan Cris

Tollak 

Ilyet még biztosan nem sok menyasszonyon láttál! Légy te az, akinek a ruháját sokáig emlegetik. Nagyon sikkes megoldás, de azért arra figyelj, hogy lehetőleg ne igazi tollból készüljön.

Tervezők: 1. Harry Robles, 2. Ines Di Santo, 3. Naeem Khan

Kezeslábas 

Igazán elrugaszkodhatsz a megszokottól ezekben a jumpsuit-okban, nagyon különleges opció. Ne félj a nem megszokottól! Ha a nagy napon ragaszkodsz a szoknyához, elővacsorához vagy jegyesfotózáshoz is viselhető.

Tervezők: 1. Tadashi, 2. Cristina Ottaviano, 3. Carolina Herrera

Csillogás

Egy ilyen káprázatos ruhánál csak Te, a menyasszony tündökölsz jobban! Mesés látvány, ahogy a sok ezer apró gyöngy csillog a napfényben a menyasszonyi ruhán a szertartás alatt és később, az esti fényekben.

Tervezők: 1. Berta, 2. Mira Zwillinger, 3. Justin Alexander

Virágok 

Nagyon bájos, nagyon nőies, nagyon vidám! Tökéletes választás, amitől igazi hercegnőnek érezheted magad. Klasszikus, romantikus esküvőkhöz gyakran ajánljuk.

Tervezők: 1. Alyne by Rita Vinieris, 2. Carolina Herrera, 3. Oscar de la Renta

Szinek 

Csak beválalósoknak! 2019 nagy kedvencei ezek a különböző szinekben pompázó ruhadarabok, amiket Vera Wang álmodott meg. Érdekesség, hogy minden darabot kézzel festenek meg.

Tervező: Vera Wang

Hosszú ujj

Mindenkit inspirált Meghan Markle csodálatos hosszú ujjú esküvői ruhája. Ráadásul nem csak szép, de praktikus: elég konzervatív egy templomi esküvőhöz, hüvősebb időben melegen tart és időtlen eleganciát sugároz viselőjének.

Tervezők: 1. Tadashi, 2. Oscar de la Renta, 3. Tadashi

Köpeny 

Annyira feldobja ezeket az amúgy is mesés darabokat egy szépen hímzett, selyem vagy tüll köpeny, nem gondoljátok?

Tervező: Anne Barge

Minimalizmus

Igazi Jolly Joker, ami sosem megy ki a divatból, évek múlva is szívesen viselik majd a menyasszonyok. Sallangmentes szépség.

Tervezők: 1. Anne Barge, 2. Carolina Herrera, 3. Tadashi

 

 

Források:

WWD – Spring Bridal 2019 New York

Vogue – Bridal Spring 2019

Hasonló bejegyzések