Izgalmas utazási eszközök

Életében legalább egyszer biztosan ült már mindenki olyan autóban, ami az esküvőhöz híven fel volt díszítve virágokkal, szalagokkal és folyamatos dudálással adta az útonlévők tudtára, hogy a násznéphez tartozik. Ismerős a kép, igaz? Hoztunk néhány szuper újdonságot, amivel megőrizhetitek ezt a hagyományt, de mégis új szintre emelhetitek. Sőt, ezen felül adunk további izgalmas tippeket az uazási eszközökhöz.

 

Bye-bye elavult díszítés

A feldíszített autó klasszikus eleme az esküvőknek, nem árt kicsit megreformálni évről évre a díszeket. Fantasztikusan néz ki pédául egy összefüggő virág fűzér, az autó lökhárítójára. Nem túl giccses, de mégis nagyszerűen mutat.


Forrás: Pinterest

A hullámok hátán

Amennyiben egy tóparton tartjátok az esküvőtöket, mi lehetne találóbb, mint egy kis csónakázás? Végtelenül romantikus és mesébeillő a pillanat. Arról nem is beszélve, hogy bámulatos képek készülhetnek a vizen ringatózva.

Forrás: Lars May

Pattanjatok nyeregbe

A lovaglásban van valami szabad, bohém, életérzés, ha ez jellemzi a kapcsolatotokat is, akkor feltétlen építsétek bele az esküvőtökbe. Az állatok közelsége amúgy is nyugtató hatású, a legkedvesebb és leggyönyörűbb kiegészítői egy csodás képnek.


Forrás: Kay Kroshus Photography

Love is in the air

A hőlégballonozás egy extra romantikus és izgalmas program. Élete során minden embernek ki kell próbálnia ezt a szédületes élményt. Miért is ne lehetne az esküvőtök napján?

Forrás: Hello Gorgeous Photography

Akárcsak Hamupipőke

Bármennyire ósdinak és elcsépeltnek hangzik, a lovaskocsikázás még mindig hódít. Csak nem árt ezt is megújítani egy kicsit, ha a habos-babos hintót helyett az alábbit választod, sokkal stílusosabb végeredményt kaptok.

Forrás: Koby Brown Photography

Környezettudatos megoldás

A kerékpározás nem csak az egészségünknek kedvez, de a környezetünk is meghálalja, ha ezt a közlekedési járművet választjuk. Persze nem csupán a hétköznapokon lehet bevetni, az esküvőtökön búcsút inthettek a násznépen egy tandemen.

Forrás: Cédric Demeester

Ciao amore mio! 

A kerékpárnál kicsit kényelmesebb megoldás a robogó. A toszkán stílusú esküvőkhöz nagyszerűen passzol. Bár a szőke hercegeddel nem egy fehér lovon, de egy fehér Vespan is elszágulhattok a naplementébe.

Forrás: Janebug Weddings

Jegyeket szerelmesek!

A busz egy hétköznapi közlekedési eszköz, de esküvőkön közel se mondható megszokottnak. Hogyha egy tömegközlekedési járművön kezdetetek el szemezni egymással először, akkor adja magát ez a fajta különleges járat.

Forrás: Style Me Pretty

Ha leesik a hó

Bár nem túl aktuális a jelenlegi kánikulában, de pár hónap múlva elkezdődik a téli esküvők időszaka. Amint lehull a hó, pattanjatok egy ilyen csodás járműre, és élvezzétek a friss levegőt és a táj szépségét.

Forrás: Britt Rene Photo

Hasonló bejegyzések