Anna és Józsi élménybeszámolója

Anna és Józsi tavaly ősszel kérte segítségünket életük egyik legszebb napjának a megszervezésében. Hamar kialakult közöttünk az összhang, hallgattak a tanácsainkra és bár az elején nem igazán tudták még megfogalmazni mire vágynak, mégis sikerült ráéreznünk arra, hogy mi is a legfontosabb nekik: egy fesztelen nap a legközelebbi barátaikkal, balatoni kilátással, finom ételekkel, letisztult, mégis különleges dekorációval, de legfőképpen egymással, mint férj és feleség.

Fényképek: Rokolya Zsolt Photography

Dátum: 2019. május 25.
Helyszín: Villa Pátzay
Vendégek száma: 65 fő
Stílus: romantikus
Színek: szürke, púderrózsaszín, fehér

Mesélnétek kicsit arról, hogyan ismerkedtetek meg?

Egy fesztiválon találkoztunk először, ugyanarra a padra ültünk le a barátnőmmel, ahol Józsi is ült a barátaival. Ott még csak beszélgettünk, aztán hipp-hopp, rá egy évre meg is volt az első randi, nem siettük el a dolgot. 😀  Ez màr lassan hét éve volt.

Milyen keretek között zajlott a lánykérés?

Van egy telkünk, ahova szeretnénk felépíteni álmaink házát. Egy péntek este Józsi egy mondvacsinált okkal kivitt a telekre. Ahogy leparkoltunk láttam, hogy gyertyák égnek a kert végében. Odaértem, szív alakban voltak kirakva a mécsesek, mellette a kedvenc italunkkal. Józsi letérdelt és megkérte a kezem. Nem is alapozhattuk volna meg jobban a közös életünket, mint a jövőbeli otthonunk helyszínén.

Mért döntöttetek úgy, hogy esküvőszervező segítségét kéritek? Miben láttatok nehézséget?

Túl nagy falatnak éreztük, hogy mi szervezzük meg az esküvőt. Azt se tudtuk, hogyan kéne neki állni. Annyi cég van. Csak párat említsek: dekoros, fotós, cateringes, helyszínek, cukrászdák, ceremóniamester és tényleg estig sorolhatnám. Hogy válasszon az ember? Nagyon sokat segítettek nekünk Esztiék. Komolyan, az ő ajánlásaik nélkül napestig nézegethettük volna. Még így is, hogy helyettünk csinálták az oroszlán részét, az utolsó egy hónapban munka mellett nem volt túl pihentető. El se tudom képzelni, milyen, ha ezt valaki szervező nélkül próbálja megoldani. 

A panoráma magáért beszél, de volt esetleg más oka is annak, hogy a Villa Pátzayra esett a választásotok, mint helyszín?

Én a Balatonon nőttem fel, fonyódi lány vagyok, így ehhez ragaszkodtam, hogy legyen balatoni panoráma. Eszti egy napra leszervezett nekünk egy csomó helyszínbejárást, de mikor megláttuk Badacsonyban a Pátzayt tudtuk, hogy ezek vagyunk mi. Nagyon modern, különleges helyszín, nem mellesleg pazar kilátással a szülővárosomra, Fonyódra. Minden tökéletesen jött ki!

Mit vártatok legjobban az esküvőtökben?

Nehéz kérdés. Azt, hogy vége legyen. 😀 na jó ez csak vicc volt. A szertartást talán. Giccsesen hangzik, de hogy ott álljunk és kimondhassunk a várva várt szót. Nem vágytunk semmi puccra vagy show-ra, az volt fontos, hogy összekössük az életünket és a szeretteinkkel együtt ezt megünnepeljük.

Bár azt tudjuk, hogy mindketten teljes nyugodtsággal kezeltétek a szervezést és az esküvő napját, de mégis mi okozta a legnagyobb fejtörést nektek a szervezés alatt?

Talán a logisztikai kérdésekkel gyűlt meg legjobban a bajunk. A vendégek szállása, elhelyezése, az hogy mindnekinek jó helye legyen és ki kivel legyen egy házban valóban nem volt egyszerű feladat. Ez volt talán, ami a legtöbb fejtörést okozta, de szerencsére ez az esküvő napját nem befolyásolta.

Mi volt az az elem, amihez legjobban ragaszkodtatok az esküvőtök napján?

A megismerkedésünk utáni karácsonyon lepett meg Józsi életük legszebb ajándékával Buborékkal, a kutyánkkal. Szerettük volna, hogy ő is részese legyen valamilyen szinten az esküvőnknek. Sajnos ő nem lehetett jelen (tömegiszonyos), de nekünk nagyon fontos volt, hogy ha csak motívumokban is, de megjelenjen az esküvőn. A meghívón is szerepel a rajza és az esküvői dekor fő témája is ő volt.

Anna, milyen érzések kavarogtak benned percekkel a bevonulás előtt? Józsi, mikor vártad Annát milyen gondolatok jártak a fejedben?

Anna: Akkor először elfogott kicsit az izgalom. Vártam nagyon, hogy elindulhassak és megláthassam Józsit és ő is engem. 

Józsi: Nehéz ezt megmondani. Hogy végre eljött a pillanat, amire egy éve vártunk. Kíváncsi voltam Annára, hogy milyen lesz a mennyasszonyi ruhában. Tovább nem volt időm gondolkozni, mert ahogy megláttam arra gondoltam, hogy milyen szerencsés vagyok. 

Mi lepett meg titeket leginkább a szervezésben, az esküvő napján?

Az lepett meg, hogy semmi nem lepett meg. Minden flottul ment, Esztiék szervezték szépen, nekünk csak meg kellett élni a pillanatokat. 

Megváltoztatnátok valamit a nagy napon, ha igen, mi lenne az?

Semmin se változtatnánk!

Milyen tanácsot adnál a jövőbeli pároknak, akik épp az szervezés elején tartanak?

Azt, hogy nem kell izgulni. Ha van jó esküvőszervezőtök, mint nekünk, akkor minden gördülékenyen megy és tényleg csak magatokkal foglalkozzatok!

<3

       

Közreműködők:

Szervezés, lebonyolítás: Happily Ever Weddings

Helyszín, catering: Villa Pátzay

Fotó: Rokolya Zsolt

Ceremóniamester: Tokár Tomi

Dekoráció: Angyalok Műhelye

Grafikák: Pimpernel

Sütemények, torta: Egy csipet torta

Technika: Show 4 You

Smink: Márton Sára

Fodrász: Balogh Sándor

Hasonló bejegyzések