‘Must-have’ fotó ötletek

Egy esküvő telis-tele van megismételhetetlen, különleges pillanatokkal. Egy jó esküvői fotós ezt mind elkapja, megörökíti. Olykor az adott helyzetben eszedbe se jut, hogy érdemes valamiről képet készíteni, de mi vigyázunk, hogy meg ne bánjátok az elmulasztott pillanat megörökítését, ezért összeszedtük olyan must-have esküvői fotóötleteket, amiktől neketek is különleges és egyedi képekkel lesz tele az esküvői albumotok. 

 

1. Négylábú barátok

Egy korábbi bejegyzésünkben már fejtegettük a ‘kutyákat az esküvőkre’ témát. Íme még egy érv, hogy miért nem érdemes otthon hagyni a kiskedvenceket. Egy jól elkapott, mókás fotó szuper emlékként marad meg.

Forrás: Bride Guide Magazine

2. A város felett

A napfelkelte és a naplemente a legalkalmasabb időpont lélegzetelállító fényképek készítésére gyönyörű városi panorámával, ilyenkor a legszebbek a fények és a turistákat is megúszhatjátok. Imádjuk az ilyen hangulatú képeket, amik a tiszta szerelmet tükrözik a zűrzavaros világban.

Forrás: Katarina Sharon Macut Vasic of Danilo and Sharon

3. Több generáció

Manapság sok szuper kép ötletet lehet látni az interneten, ami kicsit csavar a megszokott családi képeken. Ez a kép három generáció kezéről például egészen fantasztikus szerintünk, amilyen egyszerű, olyan megható.

Forrás: Bride Guide Magazine

4. Apró mozzanatok

A tökéletes kép a részletekben rejlik. Sok pár a nagy nyüzsgésben szinte el is felejti, hogy az esküvő végső soron mégiscsak kettőjük szerelméről szól. A fotósoknak fontos feladata, hogy ezeket az apró meghitt pillanatokat megörökítsék. Ezt a képet is pont azért szeretjük.

Forrás: Wedding Sparrow

5. Kreatív ötletek

Milyen frappáns, hogy az esküvő napján megjelent újságra helyezik rá a gyűrűket, igaz? Nem mindennapi megoldás! Klassz lesz visszanézni ezeket a képeket, az biztos. Nagyszerű fotóháttért talált a leleményes fotós.

Forrás: Mon Cheri Bridals

6. A tökéletes pillanat

Számtalan módon látunk már megörökítve templomi bevonulást, de ez a perspektíva a kedvencünk. Ez az esküvő egyik legmeghatóbb pillanata, az egyszerűségében rejlik az igazi szépség.

Forrás: Paulo Santos of Paulo Santos Wedding Photographer

7. First look

Az esküvő napján a várakozás izgalma minden párt megérint, amikor alig várjátok a szerelmeddel, hogy végre megpillatsátok egymást. A first look egy intim pillanat, amikor a pár nem a szertartáson, hanem előtte kettesben találkoznak először. Ebbe is lehet természetesen csavart tenni, ahogy ezt tette ez a fotós is. Telitalálat!

Forrás: Fabio Mirulla of Fabio Mirulla Photographer

8. Készülődés előtt

A kihagyhatatlan csaj bulis képek. Érezzétek jól magatokat a készülődés előtt, alatt is és hagyjátok, hogy a fotósok megörökíthessék ezeket a pillanatokat, óriási öröm lesz évekkel később visszanézni.

Forrás: W Magazine

9. Fotó a fotóban

A mai modern világban mindenki szükségét érzi telefonnal is megörökíteni az esküvő legszebb pillanatait, bár néha a pár külön megkéri, hogy bízzák a profi fotósra, hiszen nincs rosszabb, mint amikor a násznép minden tagjának a kezében a telefon és önjelölt fényképészt játszanak. Viszont, ha leállítani nem lehet őket, csináljatok belőle egy mókás képet, ahogy ezt ez a fotós tette.

Forrás: Cinematic by Davidm

10. Új szemszög

A drón egy szuper kis találmány, nagyszerű fényképeket / videókat lehet készíteni vele a szertartásról. Sokszor el se tudják képzelni a párok, hogy madár nézetből mennyire jól néznek ki az esküvő pillanatai, mint például a csoportkép vagy a tánc.

Forrás: Robert Mauriell of Robert Mauriell Photography

+ 1 GIF

Hatalmas népszerűségnek örvend a GIF azaz Graphics Interchange Format, amely képes egyetlen fájlban több képkockát tárolni, és így mozgóvá alakítható. Mi imádjuk így visszanézni ilyen formában az esküvői képeket!

Forrás: Wedding Gif

 

Hasonló bejegyzések