Kedvenc dekor részleteink 2019-ben

Szeptember elején mi lezártuk a 2019-es esküvői szezont. Hihetetlen érzés, hogy valami, amire egy évet készülünk ilyen gyorsan elszalad. Fantasztikus párokat ismertünk meg, és rengeteg szuper szolgáltatóval volt alkalmunk együtt dolgozni. Ezuttal a dekoros csapatunkat emelnénk ki, akik a szokásukhoz híven kifogástalan  munkát végeztek. Íme a kedvenc dekor részleteink a 2019-es esküvői szezonból.

 

Egy virág fókuszban

Anna szeretett volna különleges csokrot magának az esküvőjére, ezért tanácsoltuk, hogy válasszon egy nagy proteát, ami magában is gyönyörűen mutat. Marcsi, az Angyalok Műhelyétől, a dekorációjuk több részleteibe is belecsempészte ezeket a lenyűgöző virágokat.

Kép: Rokolya Photography

Robosztus madáritató

Esztinek és Janinak egy madáritató díszelgett a polgári ceremóniájuk helyszínén, Ági és Györgyi, a Le Jardin Decor csapata ezt kihasználva, feldobta ezzel a csodálatos virágkoszorúval. Nagyszerűen passzolt a Vajdahunyad Kerengőjének a stílusához. Bátran használjátok ki ti is a helyszín adottságait.

Kép: Vamos Wedding Photography

Gondoljunk a pasikra is

Anikó szeretett volna kedveskedni a férfi vendégeiknek, ezért Gruber Andival egy ilyen hangulatos kis szivar sarkot alakítottunk ki. Mondanom se kell, hogy hatalmas sikere volt a férfiak körében. Szuper ötlet így összehozni azokat a vendégeket, akik esetleg nem ismerték egymást az esküvőtök előtt.

Kép: Török-Bognár Reni

Tortaceremónia

Minden esküvőnkön különlös figyelmet fordítunk a tortaceremóniára. Ezeket a pillanatokat szeretjük feldobni csillagszóróval, gyertyákkal, hogy hangulatos képek szülessenek. Szerintem Thais és Tamás esküvőjén ez különösen szépen sikerült. Nektek hogy tetszik a végeredmény, amit a Fleur and Balloon Dekor és az Egy csipet torta csapatának köszönhetjük.

Kép: Wondeer Wedding

Kör alakú boldogságkapu

Sok féle boldogságkapu létezik, szögletes, boltíves, de nálunk idén volt egy különleges, kör alakúra is példa. Kinga és Tibi a Kreinbacher Birtok modern környezetéhez választották ezt a szokatlan megoldást. Bodza Virágműhely Erzsije pedig lélegzetelállítóan prezentálta az elképzelésüket.

Boldogságkapu kicsit máshol

Hamár a boldogságkapuknál tartunk, idén volt még egy csavar nálunk ezzel kapcsolatban. Thaisék ugyanis nem akarták kitakarni a Wedding Wood-ban lévő 200 éves tölgy fát, ezért inkább a bevonulásuk elejére kérték ezt a csodás virágos boltívet.

Kiegészítők

A polgári szertartás ötletes kiegészítői lehetnek a papírzsepkendők, amit hasznosnak bizonyult a megható szertartáson. A melegre való tekintettel egy legyező is volt a kis csomagban és persze sziromok, amivel a párt lehetett megdobni a kivonuláskor.

A legkülönlegesebb ruha

Tudjuk-tudjuk, nem tartozik a dekor elemek közé, de nem tudunk elsiklani Eszti ruhája fölött. Nagy Ágota, menyasszonyi ruhatervező valósította meg az elképzelést, ami egy izgalmas fehér overál volt, hozzá egy csillámos palásttal. Egyszerűen fantasztikus volt. Imádjuk az ilyen vagány, beválalós menyasszonyokat.

Kép: Kövesdi Réka Fotográfia

Hasonló bejegyzések