Virágdísz és meghívó Natural Wedding módra

       Emese, a Natural Wedding Decor szuper tehetséges dekorosa egy megvalósult álomnak tartja, hogy azzal foglalkozhat, amit igazán szeret. Három éve, a saját esküvőjük után döntöttek úgy a férjével, Norbival, hogy dekoratőr céget alapítanak, azóta töretlen a sikerük.

 

Bohém virágdíszt és kézzel festett meghívót készítettünk közösen.

Kukkants bele!

 

Natural + Wedding + Decor

Ahogy a nevükből is rögtön kiderül, közel áll hozzájuk a természet. Amikor csak tehetik, szeretnek a természetben dekorálni. Törekednek arra, hogy minél több fát és természetes anyagot használjanak a dekorációban és hogy amikor csak lehet magyar kézművesektől, gyártóktól, termelőktől szerezzék be az alapanyagaikat. A fenntarthatóságra a virágok kapcsán is igyekeznek odafigyelni, az esküvő után gyakran elveszik a virágokat óvodákba, kórházakba, hogy ott szerezzenek még velük örömöt.

Egységben az erő

A céljuk mindig megtalálni a párokhoz tökéletesen passzoló dekorációt, amit aztán óriási szeretettel, lelkesedéssel és precizitással készítenek el. Legtöbb esetben ketten gyártanak mindent (a meghívótól, a kiegészítőkőn át, a virágokig), ebből is fakad az az egység, amit a dekorációik képviselnek.

Csokrom csokrom

Az esküvői dekor stílusának, koncepciójának a megtalálásához Emese a menyasszonyi csokrot szokta kiindulási alapnak használni. A csokor formája, színei, hangulata alapján körvonalazódik az összkép. Az ősszel induló megbeszéléseken két-három órát is beszégetnek a párokkal az elképzelt dekorációról és meghívóról.

Népszerű stílusok

Idén hozzánk is elért a bohém és az indusztriál őrület, amit sok esküvőn kérnek a párok tőlük. Előbbit a színes virágok, rendezetlen formák, eklektikus hangulat, utóbbit sok beton és fémes színek jellemeznek. Szeretik a tematikus esküvőket is, ahol a harmóniát és az egységet könnyen meg lehet teremteni.

Az esküvő előtti napok

Az esküvői fő szezonban minden percük gondosan ki van számolva. Egy hétvégére csak egy esküvőt vállalnak, erre készülnek egész héten: az ültetőkártyák, menükártyák, virágdíszek, kiegészítők mind ekkor készülnek. Sokszor tűnik kevésnek az idő, Emese apukája erre bölcsen azt szokta mondani: a munka mindig kitölti az elvégzésére szánt időt .

Fényképek: Ildikó Nagy Photography

Hasonló bejegyzések